2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سختگیر نبودن 

زندگی راحت تر و ساده تر بود 

همین زیاد بچه آوردن خودش کمک حالشون بود بچه های بزرگتر کوچیکترها رو نگهداری میکردن 

روابط صمیمانه تر بود عمو و خاله و دایی و همسایه و .... کمک میکردن 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

قدیما سرگرمی نداشتن مشغول خانه داری و بچه داری بودن فقط نه تلوزیون زیاد بود نه گوشی و .... هی بچه میاوردن مینداختن تو کوچه بزرگ میشدن

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

چون فقط مثل حیوانات عشقِ تولید مثل و رفع هوس داشتن

چون مثل الان ابزار برای سقط بچه توی دسترسشون نبود که به راحتی بتونن اینکارو کنن

و نتیجش چیشد؟

کلی ادم بی کیفیت به این دنیا اوردن و نتونستن براش زندگی خوبی فراهم کنن و همینطوری نسل انسان های مزخرف و بی کیفیت ادامه پیدا کرد.

لعنت به شرفشون

فقط همین 

خب ما سخت میگیریم قدیما سخت نمیگرفتن بچه های بزرگ بچه های کوچیک بزرگ میکردن خیلیم خوش بودن

اخه هر سال اینا یکی میزاییدن مثل ماهم استراحت نمیکردن ک ۲۴ کار میکردن الان نگاه کن اکثر ما چند تا دایی خاله عمه داریم ولی نسل الان اکثرا تک فرزند نهایت دوتا

شاید باورت نشه الان دوتا شیر خشک گرفته داداشم اورده شده ۲۰۰ هفته پیش دونه ای ۷۹ بود الان دونه ۹۸ خدایی نمیدونم دیگ چی بگم

من جایے باختم ڪه فڪر ڪردم دارم به آرزو هام میرسم.