یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به سختی. مامان و بابام تعریف میکنن تو چه امکانات بدی بزرگ شدن. همش مجبوری لباسای دسته چندم خواهر برا ...
اره پدر منم گاهی میگه تازه مثلا تو تهران بودن ب اصطلاح بچه شهر بودنو...اما میگه قدیم شرایط اکثرا خوب نبود میگه الان خیلی بهترشده و مردمم ناشکر😄 البته هممییشه اونایی ک وضع مالی خوبی داشتن حرفشون جداس
بخدااا مامان بزرگ من تعریف میکنه رفته دستشویی تو خونه اونجا دردش گرفته تا کشیده بالا زود اومده خودش ...
اره
مثلا میفتاده تو شلوارشون
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮