2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به سختی. مامان و بابام تعریف میکنن تو چه امکانات بدی بزرگ شدن. همش مجبوری لباسای دسته چندم خواهر برا ...

اره پدر منم گاهی میگه تازه مثلا تو تهران بودن ب اصطلاح بچه شهر بودنو...اما میگه قدیم شرایط اکثرا خوب نبود میگه الان خیلی بهترشده و مردمم ناشکر😄 البته هممییشه اونایی ک وضع مالی خوبی داشتن حرفشون جداس

parasoo1989@
به سختی. مامان و بابام تعریف میکنن تو چه امکانات بدی بزرگ شدن. همش مجبوری لباسای دسته چندم خواهر برا ...

خب بنظرتون همچین بچه هایی سالم بار میومدن؟

خیر‌

قطعا با کلی عقده ی روانی بزرگ میشدن

۹۰ درصد همینن منظورم فقط به پدرمادر شما نیست اشتباه برداشت نکنی

منظورم کلا نسل قبله

بار اول زایمان می کردن بخیه که نبود وا ممیموند برا دفعه های بعدی راحت میومد بچه

بخدااا 

مامان بزرگ من تعریف می‌کنه رفته دستشویی تو خونه اونجا دردش گرفته تا کشیده بالا زود اومده خودشو رسونده تو هال داییم دنیا اومده 😅

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
خب بنظرتون همچین بچه هایی سالم بار میومدن؟خیر‌قطعا با کلی عقده ی روانی بزرگ میشدن۹۰ درصد همینن منظور ...

اره درست میگید. حرف مامان و بابای منم همینه. میگن نذارید دیگه بچه های شما این حسارو تجربه کنن و درستم میگن. 

بخدااا مامان بزرگ من تعریف می‌کنه رفته دستشویی تو خونه اونجا دردش گرفته تا کشیده بالا زود اومده خودش ...

اره 

مثلا میفتاده تو شلوارشون

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بچه های نسل حدید خیلی عالین؟!ادب که از سر و روشون میباره

بچه های نسل جدید دارن از ایتور بوم می افتن 

ولی قدیمیا هم چندان آش دهن سوزی نبودن 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

نمیدونم بخدا من دوتا دارم سرویسسسسس شدم قشنگ هفته پیش دخترمو بردم دندون پزشکی ۳۵تومن هزینش شد الان باید پسر دوسالو نیممو ببرم دندونای نیشش خورد شده نمیدونم چرا بچه های الان اینجوری شدن بخدا صبح تاشبم پای گازم ب فکر تغذیشونم ک سالم سلامت بخورن اخرشم اینه