2777
2789

چند تا تئوری راجب تناسخ بگید ، خواهشا کسایی که اعتقاد ندارن تاپیک رو ترک کنند،مرسی 

اینکه حالت دژاوو پیش میاد و میگن توی زندگی قبلی این اتفاق قبلا برامون افتاده یا احساس می‌کنیم به اینجا تعلق نداریم 

و مهم تر از همه افکار و پختگی بعضی از ماها به سن و میزان تجربه مون نمیخوره 

بحث تناسخ رو خیلی دوست دارم و تنها چیزیه که بهش اعتقاد دارم .

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر منم وجود داره مگه میشه یه انسانی بدون اینکه هدفی رو دنبالکرده باشه بمیره و تمام بشه و بگن رفت ...

من خیلی شدید به تناسخ اعتقاد دارم و نمیدونم خودمم جرا ولی خیلی این نظریه پس از جهان مرگ رو دوست دارم

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

من قبلا اعتقاد داشتم ولی الان همه اعتقاداتم نسبت به همه چی از بین رفته و حس میکنم بعد از مرگ دیگه هم ...

اوم هر کسی یه باوری داره من نمیتونم تغییرش بدم .

من حتی گاهی خواب هایی میبینم که اعتقاد دارم تو زندگی گذشته برام اتفاق افتاده ، یا علاقه به کشور یا شهر خاص اینم نشانه زندگی دیگه در گذشته هست 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
من حتی گاهی خواب هایی میبینم که اعتقاد دارم تو زندگی گذشته برام اتفاق افتاده ، یا علاقه به کشور یا ش ...

و اینکه حس کنی به این جسم تعلق نداری ...

عزیزم من با یک مثال ساده میتونم تناسخ رو نقض کنم صرفا برای اگاهیتون اما چون شما معتقدید و میخواید که درباره اش صحبت بشه تاپیک رو ترک میکنم 

اگر زمانی نظرتون عوض شد و به دنبال اطلاعات بیشتر بودید خوشحال میشم راجع بهش صحبت کنیم 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
من از این پیج خیلی چیزا فهمیدم .resayper البته حتما باید بدون تعصب وارد شی و ظاهر پیج درباره زمین تخ ...

حتما میرم داخلش، راجب تناسخ داره ؟

میدونید اگه با زدن و ادامه دادن به این بحث باعث بشی یک نفر به تناسخ ایمان بیاره و گمراه بشه شما حق ناس اضلالی به گردنت میاد؟ 

حق ناس اضلالی از حق ناس عرضی و جانی و مالی سخت تره 

یعنی دزد و قاتل باشی بهتره تا اینکه گمراهی کسی بیاد به گردنت 

توجه داشته باشید این تاپیک فقط توسط اعضا سایت دیده و خوانده نمیشن بلکه شاید هزاران نفر این تاپیک رو ببین و بخونن 

موفق باشید 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

عزیزم من با یک مثال ساده میتونم تناسخ رو نقض کنم صرفا برای اگاهیتون اما چون شما معتقدید و میخواید که ...

من از آدمایی که سعی دارن همه مثل خودشون فکر کنن شدید بیزارم ، ترک کنید تاپیک رو خواهشا

میدونید اگه با زدن و ادامه دادن به این بحث باعث بشی یک نفر به تناسخ ایمان بیاره و گمراه بشه شما حق ن ...

تاپیک رو ترک کنید خواهشا 

شما ابیات مولانا رو در این باره مطالعه کنید. نوع خاصی از تناسخ همراه تکامل و زنده شدن به خدا را میگه از جمادی مردمو نامی شدم... میگه ما به عنوان هوشیاری اول جماد بودیم سنگ بودیم سالها  طول کشید گیاه شدیم بعد حیوان. واز اونجا پریدیم به ذهن انسانی اینجا هم یه مرحله است از اینجا هم باید بپریم به هوشیاری حضور و زنده بشویم به خدا. مثل اینکه از اول ابتدایی تا دوازدهم که فار غالتحصیل میشیم. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا