2777
2789
عنوان

خانم هایی که به تناسخ اعتقاد دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 68 پست
ممنون از لطفتون و ممنون از وقتی که بدون دریغ گذاشتید.هدفتون خیره و خدا با توجه به هدفتون بهتون عزت م ...

خواهش میکنم حتما دعاگوی شما هستم 

ضمن اینکه توجه داشته باشید این پرسش و پاسخ ها از بهترین عبادات هستن و صورت برزخی اینها آنقدر زیباست که از بهترین لحظات عمر انسان حساب میشود 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

بخشی ازین ها خاطره سازی هستش بخشی هم ممکن ادراکات برزخی شما قوی باشه معمولا این اشخاص چیزای حس میکنن ...

نمیخوام دوباره چیزی احساس کنم.از خدا خواستم چیزی حس نکنم.بله قبلا وقایع رو توی خواب میدیدم و ارتباط خوبی با عالم عرفان داشتم تقریبا مستجاب الدعوه بودم اما چون ممکنه شیطان مارو با دلبسته کردن به این خوابها و چیزهای دیگه به گمراهی و نخوت بکشونه خواستم چیزی ندونم و انسان معمولی باشم و الانم میترسم زیاد از حد و یک دفعه بخوان با ذکر و... به خدا نزدیک بشم.به هرحال خدا همه مارو عاقبت به خیر کنه و دنیا و آخرتمون طوری باشه که هم ما راضی باشیم هم خدا.

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهش میکنم حتما دعاگوی شما هستم ضمن اینکه توجه داشته باشید این پرسش و پاسخ ها از بهترین عبادات هستن ...

بله یک ساعت تفکر ارزشمندتر از هفتادسال عبادته.منظور از تفکر فکر میکنم همین دغدغه ی دنیای دیگه رو داشتن هست و منظور از عبادت ،عبادت دستوری و دیکته ایه.

این پرسش و پاسخ ها باعث میشه خود سوال کننده هم باز در مورد سوال خودش فکر کنه شاید به نتیجه ای برسه.

نمیخوام دوباره چیزی احساس کنم.از خدا خواستم چیزی حس نکنم.بله قبلا وقایع رو توی خواب میدیدم و ارتباط ...

احنست خودتون بهترین نکات رو گفتید در مورد عرفان 

حالا عیبی ندارد یه چیزی ببینید ولی سعی کنید به تشریع گوش بدید نه تکوین 

مثلاً چشم شما کار کرد و چیزی دید نباید آبروش ببرید طبق شرع باید آبرو داری کنید چون میشود غیبت 

بله یک ساعت تفکر ارزشمندتر از هفتادسال عبادته.منظور از تفکر فکر میکنم همین دغدغه ی دنیای دیگه رو داش ...

البته دنیا همینجاست 

اونور میشه عالم دیگر مثلاً عالم برزخ یا مثلاً آخرت 

میتونیم بگیم دنیا و آخرت 

یا عالم ماده و عالم غیب 

احنست خودتون بهترین نکات رو گفتید در مورد عرفان حالا عیبی ندارد یه چیزی ببینید ولی سعی کنید به تشریع ...

خوشبختانه به اون مرحله نرسیدم.چشم برزخی ندارم.میگم خوشبختانه چون ظرفیت بالایی میخواد داشتن و حفظش که از من اون ظرفیت دوره.واقعیتش داشتن چشم برزخی هم سودی به حالم نداره برای همین نمیخوام هیچ وقت داشته باشمش اونچه که به درد من میخوره اراده قوی برای عبادت واقعی هست که از خدا اون رو میخوام.

ممنون از تذکرتون

البته بنده در حدی نیستم بخوام تذکر بدم چون نکته تربیتی داشت عرض کردم 

هر وقت سوال داشتین در خدمتون هستم 

التماس دعا دارم