یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است. منطُراباخونو دلازیادبردملطفکنهرکجاچشمتبهمن افتادکجکنراهترا :) پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻🦯
قبلش باید بریم حموم چن دیقه قبلش یا مثلا میشه بعد از ظهر بریم بعد واسه اونموقع نیت کنیم
دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است. منطُراباخونو دلازیادبردملطفکنهرکجاچشمتبهمن افتادکجکنراهترا :) پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻🦯
من پارسال عموم ورشکست شد پولشو خوردن به خاک سیاه نوشته بود زنشم طلاق کرد. مایا توی سه ماه کاری کرد پولش برگشت زنش هم خودش اومد گریه کرد و آشتی کردن من معجزه مایا رو به چشمم دیذم
من پارسال عموم ورشکست شد پولشو خوردن به خاک سیاه نوشته بود زنشم طلاق کرد. مایا توی سه ماه کاری کرد پ ...
حالم دیگ داره بهم میخوره از مایاتون
برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
ختم چهارتا یس در چهار شب جمعه تقدیم به خانم ام البنین تو نت بزنید میاد
شنیدم منم