2777
2789
عنوان

خانم هایی که به تناسخ اعتقاد دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 68 پست
اره خیلی چیزا داره هایلایتارو بخونی عاشق و معتاد این جور مطالب میشی و واقعا هم همه حرفاشون منطقیه

وای مرسی از معافیت دنبال چیزی هستم که در مورد تناسخ باشه ...

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

وای مرسی از معافیت دنبال چیزی هستم که در مورد تناسخ باشه ...

انیمیشن soul رو اگه ندیدی ببین در این مورد هست 

کتاب سفر روح 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انیمیشن soul رو اگه ندیدی ببین در این مورد هست کتاب سفر روح

دیدیمش عزیزم 

کتاب سفر روح رو نخوندم کلا اهل کتاب خوندن نیستم 

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

میدونید اگه با زدن و ادامه دادن به این بحث باعث بشی یک نفر به تناسخ ایمان بیاره و گمراه بشه شما حق ن ...

خب هر کسی یه باوری داره همه هم عقل و شعور دارن که بتونن فکر کنن و تصمیم بگیرن بعدشم کی گفته اعتقاد به تناسخ گناهه؟که بخاد حق الناس باشه؟ تناسخ وجود خدارو نقض نکرده پس هیچ ایرادی نداره و در نهایت اینا همه حدس و گمان شایدم از لحاظ علمی ثابت شده ولی هیچکس نه تاحالا تناسخ رو ویده نه اون دنیارو دیده نه بهشت و جهنمو پس سنگ هیچکدومو به سینه نزن لطفا

امیدوارم از بقیه مطابشم خوشت بیاد من ک خیلی دوس دارم ❤

قربونت 🩷

خب هر کسی یه باوری داره همه هم عقل و شعور دارن که بتونن فکر کنن و تصمیم بگیرن بعدشم کی گفته اعتقاد ب ...

اسارتر گفت ترک کنم اینجارو شما منو کشوندی اینجا 

مجبورم پاسخ شمارو بدم 

حدیث داریم از امام رضا در مورد تناسخ هر کسب قائل به تناسخ باشد به خدای بزرگ کافر است 

کافر هم باشید خالد در جهنم. خواهی بود 

پس همینجوری الکی نگید تناسخ گناه نیست 

گناه است آن هم گناه عقلی که از گناه قلبی و از گناه بدنی خطرناک‌تر است 

شما عقل دارید صحیح 

با عقلتون بسنجید 

فقط سوالی داشتید ریپ بزنید چون استارتر محترم گفت ترک کن 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

اسارتر گفت ترک کنم اینجارو شما منو کشوندی اینجا مجبورم پاسخ شمارو بدم حدیث داریم از امام رضا در مورد ...

ریپ میزنم جواب ندید

من با آدمایی مثل شما که هیچ انعطافی درمورد آدمای اطرافشون ندارن واقعا حوصله بحث کردن ندارم

اسارتر گفت ترک کنم اینجارو شما منو کشوندی اینجا مجبورم پاسخ شمارو بدم حدیث داریم از امام رضا در مورد ...

تناسخ چی هست!

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

تناسخ چی هست!

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
ریپ میزنم جواب ندیدمن با آدمایی مثل شما که هیچ انعطافی درمورد آدمای اطرافشون ندارن واقعا حوصله بحث ک ...

انعطاف؟ پس این صحبت کردن ها چیست؟ انعطاف است 

من این وبسایت ها رو بهتون معرفی میکنم: 

1. Encyclopedia Britannica - Reincarnation: اطلاعات جامع درباره مفهوم تناسخ و تاریخچه آن.
2. Hinduism Today - Reincarnation: بررسی مفهوم تناسخ در هندوئیسم.
3. Buddhism - Rebirth: توضیحاتی درباره تناسخ در بودیسم و تفاوت‌های آن با دیگر مذاهب.

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
تناسخ چی هست!

خلاصه وار اینه:

تناسخ (Reincarnation) به اعتقاد به بازگشت روح یا نفس یک فرد به زندگی جدید در یک بدن جدید بعد از مرگ اشاره دارد. این مفهوم در بسیاری از فرهنگ‌ها و مذاهب وجود دارد، از جمله هندوئیسم، بودیسم، و بعضی از شاخه‌های فلسفی و معنوی.

اصول تناسخ:
1. روح ابدی: بر اساس این باور، روح انسان ابدی است و پس از مرگ جسم، به زندگی جدیدی در یک بدن جدید منتقل می‌شود.
2. تجربه‌های گذشته: روح ممکن است در زندگی‌های مختلف تجربه‌های مختلفی داشته باشد که می‌تواند بر شخصیت و رفتار فرد در زندگی‌های بعدی تأثیر بگذارد.
3. کارما: بسیاری از باورهای تناسخ با مفهوم کارما مرتبط هستند؛ یعنی اعمال خوب و بد فرد در زندگی‌های گذشته می‌تواند بر شرایط زندگی آینده‌اش تأثیر بگذارد.

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
تناسخ چی هست!

یعنی مثلا بعد از مرگ برزخ و قیامت وجود نداره 

و ما دوباره به دنیا برمیگردیم و مثلا یک انسان دیگه ای میشیم یا حیوان میشیم اگه بد باشیم 

یه همچینی چیزی که هزاران سال پیش این عقیده پوچ مطرح شده و هنوزم بعضی ها قائل به آن هستن 

سلام اومدم اینجارو ترک کنم

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪