2777
2789
عنوان

همسرم به مادر زن قبلیش دست داد بنظرتون این زشت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 54332 بازدید | 371 پست
والا خدا پدرتو بیامرزه❤️‍🩹منو همسرم مذهبی نیستیم و من اصلا بخاطر شرعی بودنش نمی‌گم کهیه رابطه بوده ...

اصلا غریبه باشه ، زن گنده دست دراز کرده زشت بود دستش و پس میزد یه آداب معاشرتی سرتون بشه اون زن مثل مادرشه چه بخوای چه نخوای اگه زن سابقشم بود دست می‌داد چی ؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا همه تو تاپیکت گیر دادن به محرم بودن مادرزن 

قضیه محرم نامحرم بودنش نیس قضیه اینه که چرا با مادر همسر قبلیش دست داده وقتی هیچ نسبتی ندارن

اسی بعضی وقتا ادما تو یه موقعیتایی قرار میگیرن نمیدونن چیکار کنن همسرتم شاید همینطوری شده اون دستشو اورده جلو اونم هول شده گفته بد نشه دست داده 

حتما زن سابقش هم محرمه چون به روزی عقد بودن از نظر شما

نه اون دیگه محرم نیست ولی اگه دستش و جلو میاورد قضیه فرق می‌کرد و ادب حکم میکرد دست بده ولی دیگه اونموقع خون شوهرت پای  خودش بود 

چرا همه تو تاپیکت گیر دادن به محرم بودن مادرزن قضیه محرم نامحرم بودنش نیس قضیه اینه که چرا با مادر ه ...

وای عزیزم چه خوبه آدم هایی مثل شما حرف آدمو میفهمید.

مشکل من نامحرم بودن نیست و از نظر شرعی اصلا نگفتم و منو همسرم اصلا مذهبی نیستیم و همسرم اصلا نمی‌دونه اون زن مثلا بهش محرم است و اعتقادی به این چیزا نداریم 

مشکل من دست دادنش به اون زن است چون الان غریبه به حساب میاد و یه رابطه چند ماهه بوده و تموم شده 

چه اون زن چه یه زن تو خیابان هر دو برای من یکی است و ناراحت میشدم به یک اندازه 

[QUOTE=364342344]مادرزنش بهش محرمه[/QUOTEچه ربطی داره یه عقدی بوده چند ساله جدا شدن

عزیزم اونا الان حرام ابدی هستن 

یعنی چون مادر زنش بوده هیچوقت نمی تونن ازدواج کنند

ولی باید حجاب و ... رعایت بشه

از اون خانم هم نگیر دست دادن چیز عادیه براش

فی فی🫧و گل ها🌸