2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم منظورشون این بود که در زمان حیات آقای خامنه ای ظهور میکنندقیق جملات یادم نیست دروغ چرا 😅

من هرچيزي ميشنوم ب روايات رجوع ميكنم و هرچيزي رو باور نميكنم

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

خود حضرت مهدی هنوز به دنیا نیومدن بعد چطور بچه داشته باشن🤦‍♀️😂ولش نظر هرکس قابل احترامه موسی به دی ...

شما سنی هستی؟ 

دوست من هم سنی بود می‌گفت منجی هنوز بدنیا نیومده 

مهم اینه که همه ادیان به منجی اعتقاد دارن

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
من چون به تاریخ علاقه دارم مطالعه و پرس جو زیاد میکردم، بعضیا میگفتن عرب ها قرآنو دستکاری کردن به نف ...

شما تورات و انجیل رو بخون در آخر قرآن 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
من چون به تاریخ علاقه دارم مطالعه و پرس جو زیاد میکردم، بعضیا میگفتن عرب ها قرآنو دستکاری کردن به نف ...

مشکل همینه کلا منطق و مبنای عقایدت کردی در صورتی که مسلمون واقعی شهود و مبنای عقایدش میدونه 

مثل میل به جاودانگی(معاد) 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

ببینید الان که اعتقاد داریم درست 

ولی دعا کنید اعتقاداتمون پا برجا بمونه و محکمتر هم بشن 

چون تو اخرالزمان اعتقادات به شدت سست میشن و نمیشه ادعا کرد در موردشون... 

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای دیگه ماها نمیتونیم ببینیم

نه اینطور نگو

ما ان‌شالله ظهور رو درک میکنیم

علامه کورانی کلیپش رو ببین تو گوگلم هست من تو ایتا دیدم که میگفت اینو

ولی خدایی تعیین وقت کرده چرا؟🤔

عاشقتم هرچند که بشم محکوم"عاشقتم ای مقتدر مظلوم❤🌷❤

ببین عزیزم اینی که شما میگی کفر هستش با احترام.مگه چقدر زنده ایم که ریسک کنیم .آخرتمون رو به عقل بشر ...

نه عزیزم کافر به کسی میگن که به وجود خدا هم شک داشته باشه

خدا که مشخصه هست اگه نبود ماهم نبودیم

ولی درباره بقیه چیزا هنوز هیچی معلوم نیست

نباید دلخوش به حرفایی کنیم که معلوم نیست واقعین یا نه

در کل من نظرمو گفتم چون به چشم دیدم اگه قرار به اومدن امام زمان بود باید از خیلی سال پیش تشریف میاوردن.... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵