2777
2789
یچیزی یادم اومد چند سال پیش برنامه زندگی پس از زندگی یه تجربه گر میگفت اونجا بهم گفتن امام زمان تو ه ...

امیدوارم زنده باشیم و ببینیم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
اقای بهجت گفتن ان شاء الله ظهور در زمان ما رخ میده و پرچم ولایت از دست اقای خامنه ای به دست امام زما ...

بنا به فرمایش آقای بهجت منم معتقدم خیلی نزدیکه .فرمودن پیرها هم درک میکنن

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس كي امام زمان رو دنيا مياره؟يعني فرزند كي هست؟؟؟وقتي امام حسن عسكري شهيد شده؟؟؟

به نظرم بحث بیخودیه 

مثل اینکه بخواید ثابت کنید الان شبه

یچیزی یادم اومد چند سال پیش برنامه زندگی پس از زندگی یه تجربه گر میگفت اونجا بهم گفتن امام زمان تو ه ...

بله منم برنامه رو دیدم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
خود حضرت مهدی هنوز به دنیا نیومدن بعد چطور بچه داشته باشن🤦‍♀️😂ولش نظر هرکس قابل احترامه موسی به دی ...

متاسفم برات کاش حداقل یه مقدار در زمینه مذهبی مطالعه میکردی یا اکر حداقل مطالعه نداری افاضات نکنی

ولي توي روايات اومده امام زمان در حالي ظهور ميكنه كه با كسي بيعت نداره و پرچم حضرت از بهشت مياد اصلا ...

به نظرم منظورشون این بود  که در زمان حیات آقای خامنه ای ظهور میکنن

دقیق جملات یادم نیست دروغ چرا 😅

حضرت مهدی هست وجود مبارکشون هم در بین ما هم هست حالا بعضی ها اعتقاد ندارند خود دانند 

دوسش دارم جونمم براش میدم

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم

استارتر. منم خواب امام زمان و دیدم چند ماه پیش کامل چهره شون مشخص بود 

و روایت داریم وقتی ظهور نزدیکه امام زمان به خواب دخترای جوان میاد نمی‌دونم چقد حقیقت داره

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من چون به تاریخ علاقه دارم مطالعه و پرس جو زیاد میکردم، بعضیا میگفتن عرب ها قرآنو دستکاری کردن به نف ...

درست 

قرآن بعد از پيامبر ميگن تحريف شده ولي ن كل آياتش صد در صد هم نيست اين نظريه 

ولي اهل بيت قرآن ناطق هستن

ان شاالله همگي زندگي خوب و پايان خوب تري داشته باشيم

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)