2777
2789
خود حضرت مهدی هنوز به دنیا نیومدن بعد چطور بچه داشته باشن🤦‍♀️😂ولش نظر هرکس قابل احترامه موسی به دی ...

حیا کن دختر

آتیش جهنم رو ارزون نخر برای خودت😐

عاشقتم هرچند که بشم محکوم"عاشقتم ای مقتدر مظلوم❤🌷❤

ولی امضات فقط با اسم شهید هادی قشنگه اون نفر دوم ارزش نداره حتی اسمش کنار شهید باشه❤️😑

عزیزمم😅 مرسی از نظرت😘💖

قطعا هیچ اسمی لیاقت اینکه 

کنار اسم شهدا قرار بگیره رو نداره 

چه بخواد رئیس جمهور باشه 

چه یه ادم معمولی

و من تو امضام صرفا اسم از کسانی بردم که دوسشون دارم

نه اینکه بخوام هم سطح بدونمشون

وفادار به خداوند💚ابراهیم هادی🧡دکتر پزشکیان❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یچیزی یادم اومد چند سال پیش برنامه زندگی پس از زندگی یه تجربه گر میگفت اونجا بهم گفتن امام زمان تو همین دوران میاد امیدوارم واقعا راست باشه

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷 زنده باد جزایر سه گانه ایران🇮🇷

اقای بهجت گفتن ان شاء الله ظهور در زمان ما رخ میده و پرچم ولایت از دست اقای خامنه ای به دست امام زمان میرسه

بعدم تو کتاب خوندم جنگ ایران و عراق زمان ظهور و ۲۵۰ سال جلو انداخته

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خود حضرت مهدی هنوز به دنیا نیومدن بعد چطور بچه داشته باشن🤦‍♀️😂ولش نظر هرکس قابل احترامه موسی به دی ...

این اعتقاد اهل سنت هست که میگن حضرت مهدی دنیا نیومده خیلی از علمای بزرگ با حضرت ملاقات داشتن 

و خداوند در وعده اش هرگز تخلف نمیکنه 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
منجی ما اول و اخر افریدگار ماست نه شخص دیگه ایکه معلوم نیست هدف واقعیش از افریدنمون چیه، چرا بشرو ام ...

ببین عزیزم اینی که شما میگی کفر هستش با احترام.مگه چقدر زنده ایم که ریسک کنیم .آخرتمون رو به عقل بشری که هر روز داره بهتر از دیروز وکامل تر میشه بفروشیم.خیلی چیزا ماورائیه

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
اقای بهجت گفتن ان شاء الله ظهور در زمان ما رخ میده و پرچم ولایت از دست اقای خامنه ای به دست امام زما ...

ولي توي روايات اومده امام زمان در حالي ظهور ميكنه كه با كسي بيعت نداره و پرچم حضرت از بهشت مياد اصلا هيچ روايتي نداريم كه پرچم از رهبر ميگيره

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

يعني قرآن رو زير سوال ببريم با اين نظريه؟و همين طور اهل بيت؟

من چون به تاریخ علاقه دارم مطالعه و پرس جو زیاد میکردم، بعضیا میگفتن عرب ها قرآنو دستکاری کردن به نفع خودشون

بعضیام میگفتن کلا قرآنی وجود نداشته! همون عرب ها (مرداشون) اومدن یه سری چیزایی سرهم کردن که حتی به نفع زن ها هم نیست و به نفع خودشونه! 

بعضیام که تحت هیچ شرایطی قبول ندارن قران جزو اون دسته های بالاست و فقط میگن صدردصد کلام خداست... 

باز من چون به چشم ندیدم خدا کاری کنه و قرانو بفرسته و اینا نمیتونم باورش کنم

در مورد اهل بیت هم همینطور

خیلیا فکر میکنن من تو خونواده کافر بزرگ شدم در حالی که اصلا اینطور نیست! خانوادم مذهبین ولی خودم افکار عمیقی دارم و درباره هرچیزی باید به خوبی فکرکنم، به راحتی هرچیزیو قبول نمیکنم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵