2777
2789
امام زمان هنوز بدنیا نیومده.(من فقط عقیده خودمو گفتم ریپ نزنین و دعوا راه نندازین حوصله ندارم)

هر کی آزاده نظرشو بگه وقابل احترام

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه سری بنده های برگزیده هستن که خدا به حرفاشون خیلی اهمیت میده و به اصطلاح دعاشون مستجاب میشهخدا گفت ...

مثل شهید ابراهیم هادی

وفادار به خداوند💚ابراهیم هادی🧡دکتر پزشکیان❤️

امام زمان هنوز بدنیا نیومده.(من فقط عقیده خودمو گفتم ریپ نزنین و دعوا راه نندازین حوصله ندارم)

چرا یه نظری میدی که بخاطرش همه میخوان ریپ بزنن؟😂

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
اون آقا حرفاش بدرد اینجا نمیخوره فقط بدونيد بداء شده و خيلي از اتفاقات قبل از ظهور كه پيش بيني شده ...

من به این جولانی سفیانی که سوریه رو گرفته اتفاق قبل ظهوره اعتقاد دارم

مثل شهید ابراهیم هادی

ولی امضات فقط با اسم شهید هادی قشنگه 

اون نفر دوم ارزش نداره حتی اسمش کنار شهید باشه❤️😑

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
صد در صد عمرها بي بركت شدن

مخصوصا با اومدن فضای مجازی که ۹۰ در صد مردم رو به چیزای بیهوده مشغول کرده.واقعا کدوممون نماز های قضا شده رو میخونیم 

من به این جولانی سفیانی که سوریه رو گرفته اتفاق قبل ظهوره اعتقاد دارم

جولاني سفياني نيست عزيزم روزي كه سفياني قيام كنه سيد يماني و ظهور حضرت مهدي هم. اتفاق ميوفته 

ولي شايد پيش زمينه اش باشه

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)