2777
2789
عنوان

فقط بی‌کلاسا بیان ورود باکلاسا ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 3291 بازدید | 280 پست
خودمم عاشقشم ولی با وجود دوتا بچه ک پسرم ب شدت بهم وابستس دیگه حوصله ش نیست میزاشتم پیش مامانم میرفت ...

اوه پس ی مدتی باید بیخیال شی

ایشالا پسرت بزرگ میشه دوباره شروع میکنی عزیزم

من خودم الان همش میگم چقد حیف شد ک تازه توی ۳۰ سالگی رفتم کاشت ناخن...

دلم میخاد هرروز برم ترمیم هی رنگ و مدل جدید بزنم🤣🤣

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همینمکلِ هرینه‌ای که برای خودم می‌کنمماهانه هزینه باشگاه و تغذیه رژیمی هستدوبار آرایشگاه برای اص ...

عالیه عزیزم 

اگ واقعا معلمی ک نمیشه انجام بدی

آموزش پرورش خیلی سختگیره

من استخدام شدم ولی بعد از ۴ ماه انصراف دادم اتقد ک سختگیری میکردن

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

سلام

نه کاشت ناخن و مژه دارم

نه لیزر رفتم

نه ژل و بوتاکس زدم

هیچی

حتی بیرون رفتنی آرایش هم نمیکنم، فقط ضدآفتاب

با محصولات طبیعی به خودم و تمیزیم و آراستگیم میرسم، راضی هستم شکر خدا

رضایت خدا برام مهمه و خیر و سلامتیم هم تو همونه🌷

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

به اینکه به خودت نرسی افتخار نکن لطفا و اینکه دماغ عمل نکردی یا ژل نزدی نه زدنش افتخار میشه نه نزدنش بلاخره ممکنه احتیاج باشه ولی پسند یکی نباشه چیز خیلی خفنی نیس 

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻

جدا از شوخی به سلامت پوست و مو اهمیت بده .همه که قرا. نیست عمل کنن

آره اهمیت میدم

واقعا پوست از همه چیز مهم تره 

ی مکمل جدید تواینستا خیلی معروف شده جدیدا 

ک میگن پوست رو سفید و روشن میکنه

چیزی دربارش نمیدونی؟ اصن اسمشم یادم نیس الان

این چیزا که باکلاسی نیست ولی خب...

بنده دارای جلسات لیزر + شناخت خوب از لوازم آرایش هستم 

"چیزهایی هست که اگر تو نبینی، هیچکس نمی‌بیند. نادیده می‌مانَد و می‌میرد. می‌فهمی چه می‌گویم؟ اگر تو نفهمی که زیباست، هیچکس نمی‌فهمد."متصلست او.❤ نیست از جیب تو بیرون گوهر مقصود تو.🍃 فاطما🌸 دل خوش به ادبیات📚 از تبار خورشید☀️

منم همینم فقط بینی عمل کردم سه بار هم رفتم ناخن کاشتم بعد دیدم نمیتونم یه گره رو بازکنم اونم دیگه نر ...

اوووو عزیزم عمل بینی معیار اصلی باکلاسیه🤣

آره ‌کاشت ناخن همونقد ک قشنگه محدودیت هم زیاد داره 

بعد از چن ماه تازه آدم عادت میکنه بهش

منم اتفاقا ۲۹سالمه .آرایش بلد نیستم درست انجام بدم بجای قشنگ شدن زشت هم میشم.لیزر میرم کاشت ناخن انج ...

همین دیگه...

سختی آرایش همینه 

ک اگ خوب بلد نباشی بدتر چهره‌ت داغون دیده میشه

خب معلومه باکلاسیعمل بینی اصلی ترین معیاره🫡🫡شما علاوه بر اون یکسری اطلاعات تکمیلی هم داری🤪🤣

راس میگیا.بیرون قوس بینیمو ک ببینی فک میکنی اخرت کلاسم ولی ی بار سرزده بیای خونم ریختمو با موهای وزوزی و شلوار گلگلی و تیشرت شل و ول ک از قضا چند تا لکه وایتکسم داره ببینی نظرت عوض میشه خلاصه اینکه گول ظاهر آدما رو نخور😂😂😂😂

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
🤣🤦‍♀️تقریبا همینکه گفتیکانسیلر ژل ابرو ریمل پودر فیکس لیپ گلاس

ن بابا من کانسیلر دارم ولی بلد نیستم چطور باهاش کار کنم

پودرفیکس و لیپ گلاس هم ک اصلا نداشتم تاحالا. شما پیشرفته تری🤣🤣

چهل سالمه نه کاشت مژه دارم نه ناخن نه میرم جایی میکاپ میکنم که بخوام کانتور استفاده کنم یا پرایمراما ...

کرم هایی ک از آمریکا و انگلیس براتون آوردن؟!!

خب شما باکلاسی بشدت

جای شما توی تاپیک بی‌کلاسا نیس اصلا🤣🤣