2777
2789

دیگ هیچ انگیزه ای واسه زندگی ندارم.ن از خانواده خودم نه از شوهر ن از زندگی نکبتیم.

من بمیرم راحت میشه فوقش میره ه زن دیگ میگیره.ی مدت غصه میخوره بعد فراموش میشم.

انقدر حالم بدع ک تو فکر اینم عروسی دوستم ک تموم شد وقتی شوهرم شب خونه نیست خودمو با....بکشم😭

الان نشستم روی ی تیکه کاغذ حرفامو نوشتم گذاشتم پشت تخته وایت برد تا اون شب بزارمش کنار خودم

متاهلم💍آقایان لطفا درخواست دوستی ندید..اونجا ڪہ مولانا میگہ : 'در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صدجان منی❤💍(S)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثلا ما بمیریم شوهرامون خاک گلدون میریزن رو سرشون؟ میرن زن میگیرن. بچه هم بمیره مامان و بابا فوقش یکی دیگه دست میکنن. فکر کردی چه خبره؟ یه مشت میمون دست و پا داریم. آخرش می میریم تبدیل میشیم به گل و گیاه. واسه هیچکس هیچ خبری نیست که واسه تو نباشه عزیز دل. پاشو تا زنده این زندگی کن. خوشیای کوچیک واسه خودت درست کن. عزیز خودت باش. واسه مردن هم دیر نمیشه می‌میریم همه

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان 

برای بقیه هم هزنیه اش خیلی پایین

خواستید ایدی شو بدم

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه رضایت مندی هاشم زیادهبرای کسایی هم که مشکل م ...

میشه بهم بدی آیدیشو نیاز دارم

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
پارش کنافکار منفی بریز دورپاشو

افکار منفی دارن منو تیکه تیکه میکنن دارن منو میکشن

متاهلم💍آقایان لطفا درخواست دوستی ندید..اونجا ڪہ مولانا میگہ : 'در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صدجان منی❤💍(S)

خودکشی گناه کبیره اس خواهر من 😔

نصیحت نکن داغونم داغون

نصیحت نکن داغونم داغون

نصیحت نمیکنم عزیز دلم 

فقط دلیلی که نمیذاره خودم خودکشی کنمو گفتم 

باور کن اگه گناه نبود من الان اینجا نبودم که برات کامنت بذارم به قدری که روم فشاره 😭

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
افکار مثبت بیندیشنماز بخونقران بخونتو قویتر از اینی هستی که فکر میکنیمحکم باش

ن من هیچ حسی ب خدا ندارم