2777
2789
عنوان

فقط بی‌کلاسا بیان ورود باکلاسا ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 2881 بازدید | 277 پست

منم همینم فقط بینی عمل کردم سه بار هم رفتم ناخن کاشتم بعد دیدم نمیتونم یه گره رو بازکنم اونم دیگه نرفتم حتی حوصله نداشتم مدت طولانی اونجا بشینم کلی وقت تلف میشد همش ازخودم می‌پرسیدم بقیه چطور طاقت میارن 

منم اتفاقا ۲۹سالمه .آرایش بلد نیستم درست انجام بدم بجای قشنگ شدن زشت هم میشم.لیزر میرم کاشت ناخن انجام میدم مژه نه‌. نصف لوازم آرایشی هارو نمی‌دونم اسمشو 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا منم🤣 کلی محتوای ارایشی رو دنبال میکنم ولی در نهایت سه چهار قلم لوازم ارایش اونم خیلی ملو استف ...

وای

نگو ک سه چهار قلمت  شامل  آبرسان،  مداد چشم ،  ریمل و رژ لبه ؟

درمواقع خیلی جوگیری  پنکک هم اضافه میشه🤣🤣🤣🤣

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

واینگو ک سه چهار قلمت شامل آبرسان، مداد چشم ، ریمل و رژ لبه ؟درمواقع خیلی جوگیری پنکک هم اضافه ...

🤣🤦‍♀️تقریبا همینکه گفتی

کانسیلر ژل ابرو ریمل پودر فیکس لیپ گلاس

۳۵ سالمه هیچکدوم از اینکارارو نکردم تازه موهامو تا حالا رنگ نکردم مشکی پرکلاغی اهل آرایشم نیستم بی ک ...

آره دیگه

ب گروه ما خوش اومدی🤣🤣

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

سلاممن اپلاسیون نرفتم تاحالا کاشت ناخونم نزدم تاحالا😂۱۹ سالمه

خب عزیزم تو هنوز خیلی کم سن و سالی

احتمالا درگیر کنکور یا اوایل دانشگاهی

ی مرور پیشرفت کن

نذار تو این گروه بی‌کلاسی بمونی🤣🤣

لامصب خاکش دامن گیره

تا آخر عمرت بی‌کلاس میمونی

تلفظ یسریاشم بلد نیستم تازه 😂استفاده‌ ک بماند

شما دیگه میری جزو گروه  فوق‌بیکلاس

البته اگ یکی از موارد رو انجام دادی بگو ک دوباره اسم‌تو جزو گروه بی‌کلاسای معمولی بنویسم🤣🤣🤣

کارخوبی کردی موهاتو رنگ نزدی رنگ‌ و دکلره موهای مارو خراب کرده

آره

من چن سال پیش آمبره کردم 

واقعا بزرگ ترین حماقت زندگیم بود

خب عزیزم تو هنوز خیلی کم سن و سالیاحتمالا درگیر کنکور یا اوایل دانشگاهیی مرور پیشرفت کننذار تو این گ ...

چهل سالمه نه کاشت مژه دارم نه ناخن نه میرم جایی میکاپ میکنم که بخوام کانتور استفاده کنم یا پرایمر

اما عوضش روی میزم پر از کرمهای ریز و درشتی هست که از آمریکا و انگلیس برام اوردن

به نظرم رسیدگی به خود تو ایران خیلی بد جا افتاده

داشتن روتین پوستی رسیدگی بخود هست

ورزش و کتاب خوندن هم همینطور

غیبت نکردن و خاله زنک نبودن هم رسیدگی بخود هست

لباسهای تمیز و شیک هم رسیدگی بخود هست

استفاده از لوازم آرایشی اصل حتی یک قلم رسیدگی بخود هست

موهامو رنگ و مش نکردم عوضش موهای سفیدم زیاد نیست و غالبا مشکی هست

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......
من اطلاعات راجع به اون چیزایی که گفتی دارم ولی هیچ عملی ندارم کاشت و اپیلاسیون هم نمیرم به هیچ کدوم ...

همین ک اطلاعات داری هم خوبه

اپیلاسیون خوبه  اگ میخای بری لیزر اول اپیلاسیون برو بنظرم

لیزر برا بضیا جواب عکس داده

اما اپیلاسیون ندیدم تاحالا موهای کسی رو بیشتر کرده باشه

همین ک اطلاعات داری هم خوبهاپیلاسیون خوبه اگ میخای بری لیزر اول اپیلاسیون برو بنظرملیزر برا بضیا جو ...

نه من پوستم زود جوش میزنه و مو زیر پوستی دارم لیزر برام خیلی بهتره موهامم مشکی و بعضی جاها هم ضخیمه 😂

فعلا با پودر موبر اصلاح میکنم 

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
کانتور و کانسیلر زدن خیلی راحتهکافیه چندتا کلیپ میکاپ ببینی تا یاد بگیری

دیدم بابا

از روی عکس هم خیلی تمرین کردم 

ولی نشد دیگه بیخیال شدم

قبول داری آرایش هم ب صورت های باکلاس خیلی بیشتر میاد؟

اینایی ک نکردی دلیلش بی کلاسی نیست قرار نیست همه از همه کاری خوششون بیاد انجام بدن هر کاری ک دوس دار ...

شما بیشتر معیارهات ب باکلاسا میخوره نه ب گروه ما بی‌کلاسا🤣🤣

آره قبول دارم

توی ۳۰ سالگی ب ثبات رسیدم و مث ۲۰ سالگی نیستم ک بدون آرایش حاضر نبودم تا سر کوچه برم

حتی ناخن و هیچ کدومو نکاشتمحتی اپلاسیون هم نرعتمممن دیگ‌اونور مرزن

ایول

ب گروه ما خوش اومدی🤣🤣

خوبه عزیزم اسماشو بلدی

آره بابا 

خیلی چیزا در حد تئوری بلدم

همینا ب ذهنم رسید

چ فایده ک عمل صفر🤣🤣