2777
2789
عنوان

فقط بی‌کلاسا بیان ورود باکلاسا ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 2633 بازدید | 269 پست

هیچ چیزی ارزش بیشتر از خودتو ندارن زیبایی واقعی تو از درون میاد، نه از ظاهر. همه‌ی ما با زمان و تجربه یاد می‌گیریم و مهم اینه که خودتو همونطور که هستی دوست داشته باشی. هر چیزی که بخوای یاد بگیری و انجام بدی، زمان می‌بره و به اعتماد به نفس نیاز داره.باور کن، تو با یا بدون آرایش خاص و بی‌کلاس نیستی، بلکه زیبا و منحصر به فردی

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همیشه وقتی میخام آرایش کنم( در حد همون پنکک) باخودم میگم اووووو بعد کی میخاد آرایشو بشوره؟و بیخی ...

دقیقا منم🤣 کلی محتوای ارایشی رو دنبال میکنم ولی در نهایت سه چهار قلم لوازم ارایش اونم خیلی ملو استفاده میکنم

۳۵ سالمه هیچکدوم از اینکارارو نکردم تازه موهامو تا حالا رنگ نکردم مشکی پرکلاغی اهل آرایشم نیستم بی ک ...

کارخوبی کردی موهاتو رنگ نزدی 

رنگ‌ و دکلره موهای مارو خراب کرده

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم
مشکل که نهفقط اینکه ژیلت موهارو خیلی زیاد و درشت میکنهدرحالی ک اپیلاسیون ی مرور کمتر میکنهمثلا من خو ...

آخه نه زیاد شد ونه درشت

ضخامت ورشد ارثی هست

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
باور کن نمیدونم 🤣🤣

کانتور و کانسیلر ک برای میکاپه

میتونی باهاش ب صورتت فرم بدی و اجزا صورتت رو اونجوری ک دوس داری کنی

ولی خب خیلی سخته من اصلا بلد نیستم

باقی مواردم ک آسون بود  فقط درمورد بالم لب و اینام ی نفر تو کامنتا گفت خیلی خوب بود توضیحش 

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

من اطلاعات راجع به اون چیزایی که گفتی دارم ولی هیچ عملی ندارم کاشت و اپیلاسیون هم نمیرم به هیچ کدوم نیاز ندارم 

فقط میخوام لیزر برم چون به شدت نیاز دارم بهش 😄

ولی اینا هیچ کدوم بی کلاسی نیست 

اتفاقا باکلاس تر ها زیاد سراغ این چیزا نمیرن مگه اینکه واقعاً لازم باشه 😁

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
کانتور و کانسیلر ک برای میکاپهمیتونی باهاش ب صورتت فرم بدی و اجزا صورتت رو اونجوری ک دوس داری کنیولی ...

اصلا تو فازش نیستم فقط یه ضد آفتاب رنگی میزنم

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

کانتور و کانسیلر ک برای میکاپهمیتونی باهاش ب صورتت فرم بدی و اجزا صورتت رو اونجوری ک دوس داری کنیولی ...

کانتور و کانسیلر زدن خیلی راحته

کافیه چندتا کلیپ میکاپ ببینی تا یاد بگیری

🫀🖇
خیلی بی کلاسم🤣🤍

خب حله 

درخواست بده رفیق شیم

مشاوره رایگان 🤣🤣

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.