2777
2789
عنوان

فقط بی‌کلاسا بیان ورود باکلاسا ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 2840 بازدید | 272 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کاشت ناخن انجام میدم و کل بدنم و میزم لیزر خیلی راضیمحتی ابروهامم هیچ وقت برنمیدارمصابون میزنم

دستکاه لیزرت چی هست و چقد میگیره و جلسه چندمی

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

یک عدد مثل تو فقط اینکه کاشت مژه و ناخن دارم ک این ماه نرفتم ترمیم

اوووووو

من کاشت مژه نرفتم هیچوقت

خیلی خیلی دوس دارم برم

ولی همه میگن مژه های خودت میریزه بعدش

شما راضی ای ؟ مژه های خودت نریخت؟ 

هزینه‌ش چقد میشه هربار؟ 

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

من همون اپیلاسیون و ناخن رو هم تاحالا نکردم من یک فوق بی کلاسم

تبریک میگم🤣🤣

حداقل یه مورد رو برو ک از فوق بی‌کلاس، به بی‌کلاس معمولی پیشرفت کنی🤣🤣

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

برو برو ناخن رو برو خیلی قشنگهاگ عکس ناخن خوب داشتی برامنم بفرست

خودمم عاشقشم ولی با وجود دوتا بچه ک پسرم ب شدت بهم وابستس دیگه حوصله ش نیست میزاشتم پیش مامانم میرفتم متاسفانه انقد اقا رادمهر پسر خوبیه دیگه مامانم گردن نمیگیرش🤣🤣🤣

منم همینم

کلِ هرینه‌ای که برای خودم می‌کنم

ماهانه هزینه باشگاه و تغذیه رژیمی هست

دوبار آرایشگاه برای اصلاح

مرطوب‌کننده دست 

آبرسان صورت و نرم‌کننده لب

بدون اغراق همین

نه کاشت دارم

نه عمل

نه ژل

هیچی

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

هیچ چیزی ارزش بیشتر از خودتو ندارن زیبایی واقعی تو از درون میاد، نه از ظاهر. همه‌ی ما با زمان و تجرب ...

همه حرفاتو قبول دارم عزیزم

ولی بهرحال توی دوره ای هستیم ک زیبایی برای همه خیلی مهمه...

جدا از زیبایی درون، میشه تاحدی روی زیبایی ظاهر هم کار کرد..

ک من همیشه میگم کاش اینکارو میکردم 

اما چون از ۲۴ سالگیم مستقل از خانواده شدم،‌ همش مشغول پیشرفت شغلی و اینا بودم و دیگه زندگی تک نفره‌م بهم این فرصت رو نداد..

من بی کلاسترم پس کاشت ناخن نکردم اپیلاسیونم نمیرم🤣🤣🤣🤣

آره من بی‌کلاس معمولی ام

شما میری توگروه فوق بی‌کلاس

البته اگ فقط یکی از موارد رو اوکی کنی، میای توگروه ما بی‌کلاسای معمولی 🤣🤣