2777
2789
عنوان

فقط بی‌کلاسا بیان ورود باکلاسا ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 2073 بازدید | 217 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اینایی که توگفتی روحتانمیتونم تلفظ کنم😭😂😐

واقعا ؟

عجب اعتماد ب نفسی دادی بهم

الان دیگه فک میکنم باکلاس ترین آدم دنیام🤣🤣

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

فک کنم یعنی منو بلند کن. یعنی به پسرا میگن بیا منو ببر؟

چی؟ 

کلمه پیک می یعنی دنبال توجه از جنس مخالف

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ https://abzarek.ir/service-p/msg/2012952 یه چت ناشناسمون نشه؟! 

منم مثل شمام تازه ن ناخون کاشتم ن اپلاسیون میرم🥲🤣

شروع کن عزیزم

همین کاشت ناخن رو حتما برو

بخدا انقد حس خوبی داره ک نگو

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

واقعا ؟عجب اعتماد ب نفسی دادی بهمالان دیگه فک میکنم باکلاس ترین آدم دنیام🤣🤣

اسی خدایی همینکه روت میشه اپیلاسیون میری یعنی شاخ غول رو شکستی. ما بی کلاسا بهت افتخار میکنیم

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
منم همینا بعلاوه که ناخن هم نکاشتم و اپیلاسیون هم نمیرم. شاغلم هستم🤭

چن سالته ؟

من مجردم  شما چی؟

خب برا شیو چ راهی انتخاب کردی؟ 

اپیلاسیون خیلی عالیه  ی بار امتحان کن

اینا که گفتی چی چی ه‍َ؟

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

البته که اینایی که شمردی بی کلاسی نیست

آخه دوس داشتم از این دخترای باکلاس و قرطی پرتی باشم ک همش درحال رسیدگی ب خودشونن..

ولی متاسفانه چون زندگی مستقل دارم همش شده کار و کار...