2777
2789

واقعا چرا؟ مسخرشون میکنن تیکه میندازن تاهم بگی دانشجو پزشکیم میگن دروغ نگو.کلا اینجا نه ها.همه جا

اگر هستید تا عکسه رو بذارم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حسودن ـ

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

دانشجوی یه رشته بودن معیار انسانیت اون آدم نیست واقعا 

آدم حسود و بد هم همه جا پیدا میشه تو نی نی سایت هم هست

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

کو بذار

گذاشتم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

فقط یه توییته، زیاد جدی نگیر 

به نظر من چیز بدی هم نگفته 

ز غوغای جهان فارغ                 ‌‌                  ‌‌‌                      "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانی‌ست"

نفهمیدم این عکس کجاش توهین ب دانشجوی پزشکی بود

فک نکنم ربطی داشته باشه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

خودشون مقصرن تا حدودیهر رشته ای هر کسی درس میخونه بیو نمیذاره و اینقدر شوآف نمیکنه با رشتش

دیگه بد خوب همه جا هست.

چون حسادت میکنن

مردم ما متاسفانه چشم دیدن موفقیت از خودشون بهترون رو ندارن 

مثلا مسخره میکنن که دانشجوهای پزشکی تو بیوشون رشته شون رو مینویسن

اونوقت اینکه ورزشکار و ارایشگر و مهندس و معلم و … تو بیو چیز میز مینویسن مهم نیست براشون 

یا با لباس کارشون عکس میذارن مردم مسخره میکنن انگار اینهمه معلم ورزشی که با لباس ورزش عکس میذاره ندیدن 

چون تو خانواده ها همه به پزشکا احترام بیشتری میذارن مردمم حسودی میکنن شروع به تخریب میکنن 

این نظر منه البته