2777
2789

هزار بار 

بد هربار ، اونی که دلم و شکسته بخشیدم 

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨  _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂  درخواست و به نی نی یار گزارش میدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ مهربونی🥺

خیلی بده هرکاری باهام بکنن نیم ساعت بدش یادم میره 😞

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨  _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂  درخواست و به نی نی یار گزارش میدم 

بله،به قول شایع:

خَریتِ محضه از حدِ

آدما باهاشون بیشتر حرف زد

دلت اگه اضافه معرفت کرد

همه ی لطفات میشه وظیفه ات تهش

خیلی سر این قضیه قلبشون شکسته

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟