2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 240833 بازدید | 1763 پست
دوس داره مشکل داری ؟ تازه من نامزدم میدونه قبلا با نامزدم رابطه داشتم الان اسمون به زمین اومد؟

ول کن بعضیا دنبال زیر بغل مارن 

الان خدارو شکر کن که زندگیت خوبه 

برای منم دعا کن 🥺 

یه بخت خوب نصیبم بشه ❤️ 

دقیقااااااااااا مثل من :)))))) این دومین پسری بود که تو زندگیم باهاش وارد رابطه عاطفی شدم جالبه بدون ...

عزیز دلم نمیخام حرفای تکراری بزنم ، اما به نسبت تجربه ی خودم میگم، همیشه نفر بعدی بهتره . اولش سخته تموم کردن، یه هفته به معنای واقعی زجر میکشی، اما کم کم اروم میشی . میتونی انتخاب کنی همیشه این مشکل همراهت باشه، میتونی انتخاب کنی ادم فوق العاده ای رو‌راه بدی تو زندگیت که با هر بار دیدنش هزار بار شکر کنی که این نشد . اما درد زایمان تموم کردن رو باااااید تحمل کنی. امیدوارم سال بعد این موقع قشنگ ترین روز های زندگیت رو تجربه کنی ❤️✅

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ول کن بعضیا دنبال زیر بغل مارن الان خدارو شکر کن که زندگیت خوبه برای منم دعا کن 🥺 یه بخت خوب نصیبم ...

حتما میشه عزیزدلمممم♥️♥️♥️♥️

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
هرچی ام از دهنش درومد بهم گفت هرررررچی که فکرشو بکنی .. خیلی دلمو شکست خیلی تحقیرم کرد خیلی بهم توهی ...

رهاش کن عزیزم الان عقدی بچه نداری ، کاملا مشخصه نمی خوادت برا خودت ارزش قائل شو ،اونایی که عاشق همدیگه ن بعد از دو سه سال زیر یه سقف عشق و عاشقی یادشون میره ، چه برسه این که الان احساسی نداره بهت ،شک نکن حتی یه لحظه تردید نکن تمومش کن 

۱۱۶ صفحه رفت جلو

نمی دونم نظر منو میخونی یا نه

فقط همینو بگم‌والسلام

هر آدمی تو دوره ی نامزدی و عقد، بهترین نسخه ی خودشه 

این ادم بی ادب و بی شخصیت با این ادبیات سخیف 

بعد از  اینکه وارد زندگی بشی هیولای ترسناکیه

فقط فراااااار کن ازش

حتی شده همه چیو ببخشی اینده تو نجات بدی

چرا باید اجازه بده بخودش اینجوری توهین کنه

اصلا شان خودت رو پایین نیار

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

شکست عاطفی زیاد خوردم تو زندگیم اما یچیز همیشه الویت بود برام اونم غرورم !!!

بخاطر بی محبتی هایی ک از خانواده و پدرم داشتم دنبال محبت بودم و آرامش اما یچیز همیشه الویتم بود اونم غرورم!!

الان که ۳ ساله ازدواج کردم و یک دختر ۸ ماهه دارم بازم فقط یک چیز الویتمه اونم غرورم !!!

سر غرورم بهترین رفیقم ، عشقم و روابط های زیادیو از بین بردم که اگ از بین نمیبردم شاید روزای قشنگ تریو داشتم

اما بازم یک چیز برام الویت بود اونم غرورم!!

پس خواهرم اگ عقدی اگ نامزدی اگ هرچیزی هستی در جایگاه ارشد روانشناسی بالینی بهت میگم جدا شو و ازش بکش بیرون ن اون رو زجر بده ن خودتو

یک مرد دیوونه ی یک زن مغرور و با استواره !!

برو و تو لجن زار خودش تنهاش بزار خواهر خوشگلم

نه خودکشی کن نه هیچی... تهش یک ماه گریه و سختیه که من تو مجردیام زیاد این شبارو گذروندم اما گذشت... پس نترس

غرورتو حفظ کن و برو از زندگیش این آدم آدمه امن تو نیست ...وسلام

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🩵
صد بار تلاش کردم نتونستم همیشه کنار اومدم همیشه بخشیدم همیشه سوختم و ساختم بخدا دیگه چیزی ازم نمونده ...

بخدا دیوونه ای عمرتو بزاری پای این آدم وقتی توی عقد اینجوری میکنه بعد عروسی دیگه گوشت ب تنت نمیزاره پرتش کن از زندگیت بیرون جوری که دلت خنک شه غرورت کجا رفته اخه فکر کردی تو دنیا فقط همین ی نفره