2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 240833 بازدید | 1763 پست
ببخشید دنبال زیر بغل مارن یعنی چی

مگه مار بغل داره؟

همین دیگه مار بغل نداره یعنی سرک کشیدن کنجکاوی کردن

چقدرم این جمله زیاد میگنش😅

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
میگفتن فیکه بهش گفتن عکس عقدتوبذار نمیذاشت بعد دوتاعکس پسررو میگفتن یه نفر نیست و...

پس ما کلا سرکار تشریف داریم ک خانوم تاپیک فیک بزارن و پشت گوشی مارو اوسکول فرض کنه

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو اینو میگی ؟ من چییییی بگم که ده بار تاحالا بخاطرش خودکشی کردم و ابروی خودمو جلو خانوادم بردم ؟؟ ا ...

استارتر عزیز
امیدوارم پیامم رو بخونی

وقتی شما برای خودت ارزش قائل نیستی و انقدر خودت رو بی ارزش کردی که بخاطر این ادم چنین گناهی رو مرتکب شدی و اقدام به خودکشی کردی، چطور توقع داری یه غریبه به شما احترام بذاره؟

شما خودت خودت رو محترم نمیشماری و ناراحتی چرا این اقا بهت بی احترامی کرده؟

این اقا دقیقا همونطوری باشما رفتار کرده که خودت با خودت رفتار کردی

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

خب بگو ، احمق ، بیشعور ، نفهم ، مردتیکه الدنگ ، تو که میخوای آزاد باشی و کسی پیگیری نباشه چرا زن گرف ...

متاسفانه مردای زیادی فقط به دستور آلتشون ازدواج میکنن

باورش سخته ولی اون لحظه فقط میخوان یکی باشه که راحت هر وقت بخوان بهش دسترسی داشته باشن همینقدر احمقانه 

مشاعرشون تعطیله اون لحظه

بعد که از تب و تاب میفتن تازه میفهمن چه گهی خوردن 

زندگی یه دختر رو هم نابود میکنن 

همچون ماه الهام بخش باش، حتی زمانی که کامل نیستی🌛
استارتر عزیزامیدوارم پیامم رو بخونیوقتی شما برای خودت ارزش قائل نیستی و انقدر خودت رو بی ارزش کردی ک ...

درسته 🥲💔

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
پس ما کلا سرکار تشریف داریم ک خانوم تاپیک فیک بزارن و پشت گوشی مارو اوسکول فرض کنه

بس میکنید ؟ تو تاپیکی که پربازدید شد و ترکید من در حال تعریف کردن زندگی و داستانا و اتفاقاتی که با این آقا برام افتاده بودم که حسابی شلوغ شد و با خوندن داستان کاربرا مدام درخواست عکس میکردن و منم میزاشتم پاک میکردم اگه اشتباه نکنم تو صفحه ۹۰ بود یه کاربر بنام “ ساجدجون “ اومد و از عکسی که گذاشته بودم پاک کرده بودم اسکرین شات گذاشت ( اسکرین از کل صفحه نه کراپ شده ) و بعد از اون همه گفتن استارتر دستش رو شد و اشتباهی عکس با اکانت دیگش پست کرد و .. بحث راه افتاد که من فیکم و هرکسی برای اثباتش یه بهانه میاورد جالبه بدونید همون خانوم از خدا بی خبر تو کامنت بعدیش ادعا کرد که منو میشناسه و من مواد مصرف می‌کنم و خورده فروشی می‌کنم و کلی تهمت و حرفای دیگه بهم زد  .. 

پیرو حرف کاربرایی که بعد از دیدن اون عکس میگفتن فیکی و بعضیا ام میگفتن عکسایی که گذاشتی مطابقت نداره و … 

اسکرین شات از گالریم که پر از عکسای خودمو نامزدم بود پست کردم تا دیگه حرفی باقی نمونه و اگر تاپیک کاربر “ ساجدجون “ رو چک کنید متوجه میشید براش کامنت گذاشتم و برای اینکه جوابی نداشت بهم بده تاپیکش رو قفل کرد 

و اینکه من شکایت این خانوم رو به نی نی سایت کردم .. 

الان این کامنت رو صرفا برای عزیزانی که لطف کردن همدردی و راهنمایی کردن منو گذاشتم فکر نکنن وقتشون رو هدر کردن 

در پناه حق 🙌🏻❤️

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
آخه من تو نامزدی یه بار متوجه شدم با همون دختره تلفنی حرف میزنمگفت میخام ارومش کنم جار و جنجال نکنه. ...

خوش باوری .خخخخ من هر چوبی خوردم از سادگی و زود باوری بود فقط حسرت میخورم چرا هر حرفی میزد باورم میشد چرا یه درصد شک نمیکردم الان یه جوری شدم حرف هیچ کس رو نمیتونم باور کنم .تو همون نامزدیت باید شماره دختره رو برمیداشتی کاش باهاش حرف میزدی نباید انقدر ساده رد میشدی .آروم کردن اون دختر وظیفه شوهرت نبود 

خوش باوری .خخخخ من هر چوبی خوردم از سادگی و زود باوری بود فقط حسرت میخورم چرا هر حرفی میزد باورم میش ...

دختره دور نبود ولی انقد هرزه و باشی بود که نمیشد نزدیکش شد

پرده در ،بی آبرو...حاضر بود وسط خیابون لخت بشه تا توجه همه رو جلب کنه...از اونایی که علنا هیچی به یه روش هم نیست...

حتی بعد یه عمر که برام رو شد یه عمر به همسرم نخ می‌داده...میخاست کل شهر خبر دار بشن و افتخار کنه که یه ملت دنبالشن...چی بگم من دورا دور می‌دیدم مزاحمه ولی چون همسرم خودش منو انتخاب کرده بود و واقعا خیلی خیلی سر بودم از دختره و خود همسرم...فکر میکردم همسرم خودش تصمیم گرفته زندگی سالمی تجربه کنه...

البته خودش که همینو میگه میگه اگه میخواستم باهاش ازدواج کنم راهم باز بود اما اینکه تو خفا ادامه دادن ۹۹درصدش آویزون بودن دختره و بی حد و مرز بودنش بوده ...و همسرم هم پایه بوده متاسفانه...

احتمالا ویلا .مورد داشته داشته درست می‌کرده یا نیاز بوده یدستی به سر وروش بکشه شما چقدر بد دلین الا ...

من بد دلم خانم ؟؟ من یه زخم خورده از این جور مسائلم که کاملا درک میکنم احوال نویسنده رو بعد شما بین این همه کاربر گیر دادی به من ؟؟

من بد دلم خانم ؟؟ من یه زخم خورده از این جور مسائلم که کاملا درک میکنم احوال نویسنده رو بعد شما بین ...

ببخشید من نمی‌توانستم حرفم رو مستقیم بگم ممکن بود ناراحت بشه.   اما حالا میگم به کل این داستان به عنوان یه تخیل فعال نگاه کنید 

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی