2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 240874 بازدید | 1763 پست
استارتر عزیز منم مث شما بودم توی یک رابطه سمی!!!ولی با این تفاوت ک ما دوست بودیمهفت سال تمام باهم بو ...

وااااای چقدر تو من بودی دقیقا منم هفت ساااال ولی خب طرف من خیلی مثلا آدم حسابی بود آخرش هم بدون خداحافظی جوری رفتم که دیگه حتی نتونست یه فحش ازم بشنوه اونم خیلی پیغام و پسغام داد که فقط یه بار باهام حرف بزنه دیگه گفتم نه و تمومش کردم به خواستگارم جواب مثبت دادم که حتی نتونم پیامکشو جواب بدم و الان ده ساله راحت شدم 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببچاره نامزدت گورش از همه جا بیخبرخبر نداشته زنش ۷ سال با یکی بوده

دهنتو ببند مگس جمع شد💩💩    این چه حرف مزخرفی بود که زدی؟ یعنی هیچکس حق نداره از شکنجه گاه خارج بشه اگه اشتباها وارد یه ارتباط شده ؟  

تو گوه زیادی بخور کثافت

تو خودت طلاق گرفتی دوباره ازدواج کردی  این دوست بوده یعنی خیلی از کارایی که زن و شوهر میکنن هم نکرده .. حالا که تو طلاق گرفتی و مهر خورده روی شناسنامت  باید برای دوستی هم مهر بزنن ؟ تا عدالت رعایت بشه ؟😂😂

وای جواب پیامشو ندیا زنگشم دیگه نزن از هیجا نمیخواد بلاک کنی بزار ببینه انلاینی فکر و ذهنش درگیر بشه چون ادم خیانکار چون خودش خیانت میکنه فکرش نصب به توهم همینه و سریع پیگیر میشه و تیکه میندازه وقتی زنگت زد جواب ندیااااپیامم داد جواب نده بلافاصله بعدش آنلاین شو بفهمه عمدا جواب ندادی بزار بفهمه واس خودتو و غرورت ارزش قائلی بزار بفهمه چه عنی خورده انقد از دسترسش خارج شو تا بیاد خودش پیگیرشه میدونم سخته ولی چند وقتی تو خودت گریه کن خالیشی ولی پیگیر اون نشو مردا بخدا ک بی محلی میکنی مبان سمتت کلا کنجکاون ک چیشد عع نکنه از دستش دادم نکنه مال یکی دیگه بشه بعد اون میاد دنبالت و توهم اصلا گلایه نکن انگار برات مهم نبوده فق اومد بش بگو خودت گفتی نباشم منم تو دست و پات نیستم بخدا هرچی پیگیرتربشی بیشتر خوردت میکنه اعتماد بنفستو میگیره 

این ویران بشه ؟ این ؟؟؟؟؟؟؟ از خداشم هست من جدا شم با عشق جدیدش راحت باشه

ببین خب به درک همچین آدمی لیاقتشه بره با یکی مثل خودش ولش کن بره 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
تو خودت طلاق گرفتی دوباره ازدواج کردی این دوست بوده یعنی خیلی از کارایی که زن و شوهر میکنن هم نکرده ...

نه اسکول

شوهر الان من میدونه شوهر داشتم  همه چیزو میدونه 

ولی با یکی هفت سال باشی همه کارم کرده باشی شوهرت هم بیخبر سخته

یکم قدرت درکتو ببر بالا

بعدم من یکبار ازدواج کردم و حالا مجدد ازدواج کردم نه دوبار

خدایا هزاران مرتبه شکرت❤ 

استارتر حتمن حتمن حتمن طلاق بگیر

دیگه با چه زبونی بهت بگه نمیخادت

یکم برای خودت ارزش قایل شو

بخدا ادم نون خشک بخوره بهتر از این هست اینطوری شخصیتش خورد بشه

خواهرانه میگم

حالا نامزدی نه بچه ای داری نه مشکلی

تموم کن سریعتر

انشالا خدا یک ادم بهتر میزاره سر راهت

نه اسکولشوهر الان من میدونه شوهر داشتم همه چیزو میدونه ولی با یکی هفت سال باشی همه کارم کرده باشی ش ...

سخت نیست تو حسودیت میشه که مهر طلاق داشتی و مجبور شدی بگی وگرنه نمیگفتی  اسکول تویی و هفت جدت