2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 214323 بازدید | 1668 پست
راهش طلاقه نه خودکشی دیوونه ای خودتو بخاطر یه آشغال بکشی

مطمعنم اگه تو یکی از خودکشی هام میمردم الان نه تنها فراموشم کرده بود و یک درصدم بهم فکر نمیکرد که تو رابطه جدی ام رفته بود 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اینو میگی ؟ من چییییی بگم که ده بار تاحالا بخاطرش خودکشی کردم و ابروی خودمو جلو خانوادم بردم ؟؟ ا ...

تا حالا فکر میکردم من مهرطلبم ولی شما خیلی وضعت خرابه. عزت نفس هم نداری متاسفانه. چون اگر داشتی با وجود چنین حرفهایی مهرش ازدلت برا همیشه میرفت. بشین یه کم راجع به زندگیت درست و حسابی فک کن ببین این آدمی که الان هستی همونیه ک دلت میخاست بشی یه روزی؟ انقدر ذلیل و بی اعتماد به نفس؟ انقدر آویزون و حقیر!

ببخشید ک انقدر رک حرف زدم. خواستم تصویر خودتو بهتر ببینی

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
این مثلا برای چند ماه پیشه این حرفارو زد فقط چون عکس گذاشته بودم پروفایلم و یکی مزاحمم شده بود کل اس ...

وااای چقدر تو بی عزت نفسی 

اولین کاری که می‌کنی قبل از اقدام به جدایی ، روی عزت نفست کار کن برو مشاور 

دوره های آموزشی تقویت عزت نفس بگیر گوش کن 

اصلا حالم بد شد از چت کردنت

اون داره بی جهت تو رو تهدید میکنه و بهت فحش ناموسی میده 

اونوقت تو به دست و پاش افتادی و التماس میکنی ببخشتت ؟ 😯😓

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
وااای چقدر تو بی عزت نفسی اولین کاری که می‌کنی قبل از اقدام به جدایی ، روی عزت نفست کار کن برو مشاور ...

همیشه اینجور موقع ها سعی کردم آرومش کنم اوضاع بدتر نشه 

ببخشیدا ولی خیلی بی عرضه ایی با وجود تمام حرفاش که هیچی بهش نمیگی به چه حساب؟دوست داشتن یک طرفه؟هر ثانیه داره بهت ببخشیدا میرینه ولی بازم هیچی بهش نمیگی وای دوسدارم بزنمتااااا😐واسه یه بارم شده احمق نباش برو درخواست طلاق بده بعدم مهریتو بگیر و حال کن این کثافتو از زندگیت پرت کن بیرون تا حامله نشدی و یه بچه رو بدبخت نکردی

بازم به معرفت مال تو که گفت میام مال من که خیلییییییییی وقته ندیدمش و امشبم گفت دگ نمیخوام ببینمت :) ...

دختر خوب این خصلت مرده

اویزن بشی گریزون میشه

گریزون بشی اویزون میشه

چرا باید بخاطرش خودکشی کنی؟

اگه درک کنی تا اخر ااااااخر عمر تنها کسی که برات میمونه خودتی تنها کسی که تنهات نمیزاره تحملت میکنه درداتو میکشه و... خودتییییییی 

پس مراقب خودت باشه به خودت ارزش که بدی بقیه هم ارزشتو میفهمن

عزیزم خداشاهده من همیشه معروفم بهذاینکه میگم تحت شرایطی سازگار باشید و زندگی رو بسازید. ولی این رفتار شوهر تو در خوشبینانه ترین حالت اگر خیانت نباشه نشانگر خیلی چیزاست‌ حتما بررسیش کن و تا از علاقش به تو، تعهدش و سلامت  روانش مطمئن نیستی اگه تا اخر عمر هم مجرد میمونی باش ژیر یک سقف نرو

توی رابطه ای باش که غماتو بشوره ببره نه اینکه خودش بشه یه درد توی رابطه سمی هستی متاسفانه و نمیخوای قبول کنی اگه بدونی رابطه با یه آدم درست چقدر لذت بخشه هیچ وقت خودتو بخاطر تایمی که واسه ااین آدم گذاشتی ننمیبخشی 

19، 29، 16
عزیزم خداشاهده من همیشه معروفم بهذاینکه میگم تحت شرایطی سازگار باشید و زندگی رو بسازید. ولی این رفتا ...

درد من متاهل و مجرد بودن نیست 

درد من همیشه دوست داشتن و وابستگی به این آدم اشتباه بوده