2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 210628 بازدید | 1658 پست

ببین اتفاق یک باره 

طبق تاپیکایی ک‌دیدم ازت این نه میذاره مهمونی بری با خانوادت همم کتکت میزنه عزیزم 

فردا زیر یه سقف میکشتت از من گفتن بود دقیقا حس میکنم زندگی تو رو داشتم کاش اون روزی ک نامزد بودم شوهرم این حرفا رو زد بهم کتکم زد نذاشت برم با خانوادم تولد طلاق میگرفتم 😭‌

الان صورتم بخیه نمیخورد بخاطر کتک هاش

منتظر نی نیی…….🥹💖 
بابا خدا لعنتش کنه خیلییییی دوسش دارم 😭😭😭😭😭 هیچوقت نتونستم تاحالا دست به کار جدی برای جدایی‌مون ...

ببخشید ولی این اسمش دوس داشتن نیست.چرا باید یه همچین موجود پستی رو دوس داشت

لطفا ارزش خودتو خیلیییی بالا بدون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یجا کار میکردم اونم فامیل کارفرمام بود چندبار اومده بود محل کارم منو دیده بود و خوشش اومده بود ازم

خوشگلی ولی چه فایده که داری خودتو حیف میکنی

این دفعه خواستی وارد رابطه بشی اول طرفتو خوب بشناس بعدا عاشق شو

عجب بی همه چیزیه... جدا شو توروخدا این برات اصلا ارزش قائل نیست اخه حیف تو 🥺اینجور آشغالا رو باید ا ...

خودمم میدونم 

کاش قلب احمقمم بفهمه 

بخدا دوست دارم چاقو بردارم. فرو کنم تو قلبم فقط دگ این اشغال بی همه چیز و دوست نداشته باشم 😭

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
خوشگلی ولی چه فایده که داری خودتو حیف میکنیاین دفعه خواستی وارد رابطه بشی اول طرفتو خوب بشناس بعدا ع ...

من ؟ من دیگه پسر ببینم فرار می‌کنم 

ببین اتفاق یک باره طبق تاپیکایی ک‌دیدم ازت این نه میذاره مهمونی بری با خانوادت همم کتکت میزنه عزیزم ...

ای وای 🥺 

اگه مشکلش فقط کتک زدن بود میگفتم این ریشه تو کودکی و فضایی که توش بزرگ شده داره ولی هیییییییییییچ چیز مثبتی تو اخلاق و رفتارش نداره هیچییییی

برای پدرت تعریف کن و هرچی ایشون گفتن انجام بده

برای پدرم تعریف کنم که یلحظه ام نمیزاره باهاش بمونم 

بابا خدا لعنتش کنه خیلییییی دوسش دارم 😭😭😭😭😭 هیچوقت نتونستم تاحالا دست به کار جدی برای جدایی‌مون ...

اسی الان خانوادت چی میگن 

من واقعاً نمی‌دونم فاز شوهرت چیه دقیقا 

تو اینو میگی ؟ من چییییی بگم که ده بار تاحالا بخاطرش خودکشی کردم و ابروی خودمو جلو خانوادم بردم ؟؟ ا ...

در علم که الان میدونی چطوریه و عقد هستی و باهاش موندی ؟؟؟که چی بشه؟؟؟که بعد یکی دو بچه گند بزنین به وجود بچه ها و طلاق و طلاق کشی و بچه ها آواره بشن ...چرا الان نمیشینی درست فکر کنی و تصمیم بگیزی