2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 208294 بازدید | 1634 پست
دقیقااااااااااا مثل من :)))))) این دومین پسری بود که تو زندگیم باهاش وارد رابطه عاطفی شدم جالبه بدون ...

حقته  پس!

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی توی زندگی اشتباه داشتم ولی یه چیزی که بهش افتخار کردم توی زندگی این بود که توی رابطه همیشه منفع ...

شاید مشکل اصلی من اینه که خودمو دوست ندارم 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

اووو ۱۰۰ صفحه رفته جلو 

آخرش جیشد یکی بکه لطفا

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
شاید مشکل اصلی من اینه که خودمو دوست ندارم

دختر تو خودت خودتو دوست نداشته باشی چ انتظاری از بقیه داری 

ی دوتا کتاب بخون ی دوتا پادکست گوش بده پیتی روان شناسی رو تو اینستا فالو کن 

و توی رابطه ت سفتتتت غرورت رو بچسب  از این کارت هیچ وقت پشیمون نمیشی قول میدم .. 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
چرا

چون  یه  آدمو  چزوندی

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
این مثلا برای چند ماه پیشه این حرفارو زد فقط چون عکس گذاشته بودم پروفایلم و یکی مزاحمم شده بود کل اس ...

وااااای😐😐چرا اخه دختر خوب معذرت خواهی میکنی با همین کارات پر توقع کردی این سگ بی خانواده رو بزن بلاکش کن بعدم هر وقت حالت خوب شد برو دادگاه واسه طلاق چرا اخه به خودت ظلم میکنی مگه خودتو دوس نداری؟چرا میزاری فحش بده بهت؟

بچه ها من دوسدارم استاترو بزنم تا جایی که آدم بشه خیلی حرصمو دراوردی دختر.به جای ناله و گریه برو پیش تراپیست اصن برو به مامانت بگو تا پاره کنه اون بی خانواده رو