2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 240791 بازدید | 1763 پست
الهی بمیییییییرم چقدرررررررررر مثل منیییییی😭🫂 منم همیشه جواب توهین و بد دهنی و حتی کتکاشو با سکوت ...

خدانکنه وقتی تاپیکت دیدم حرفات دیدم خودم دیدم میدونم چی میکشی میدونم کاملا هروقت اینجوری صحبت میکنه قلبم مچاله میشه دیونه شدم اصن ادم افسرده ای شدم نابود شدم میگن ادم از چشمش میوفته ولی چرا این این همه بدی میکنه چرا نمیوفته؟

عشق ادمو احمق میکنه🖤
عزیزم یا داره خیانت میکنه.یاانقدخوبی که خوبی زیادت هارش کرده خیلی بی لیاقته.بنظرم کم کم اقدام به طلا ...

این هم خیانت میکنه هم خوبی بیش از حدم هارش کرده 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بمیییییییرم چقدرررررررررر مثل منیییییی😭🫂 منم همیشه جواب توهین و بد دهنی و حتی کتکاشو با سکوت ...

خودت باید بخوای

به این فکر کن حتی برید زیر یه سقف بدترین شوهرِ دنیاست برات

اینا که موقع نامزدی فداقربون میرفتن کارشون به طلاق کشیده اونوقت اینی که انقد بی شخصیت و داغونه میخوای برات مرد ازش دربیاد.

مهرشو از دلت بنداز بیرون به انپین فک کن تنش به تنِ دختر دیگه ای خورده،از تو بدش میاد

حیفِ تو

بابا جان به خودت بیا دوباره عزتِ نفستو درست کن برگردی به حالِ اولت

از زندگیت لذت ببر این اشغالو برا چی میخوای اخه

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

خدانکنه وقتی تاپیکت دیدم حرفات دیدم خودم دیدم میدونم چی میکشی میدونم کاملا هروقت اینجوری صحبت میکنه ...

ای خدا دقیقا حرف منم همینههههههه 

دگ باید چیکار باهام بکنه که مهرش بره از دلم ؟! اصلا کاری مونده باهام نکرده باشه ؟! 

حتی کاش فقط خودش بود .. 

خانوادشم همیشه عذابم دادن و اذیتم کردن

عزیزم دوباره عکستونو میزاری؟

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
ای خدا دقیقا حرف منم همینههههههه دگ باید چیکار باهام بکنه که مهرش بره از دلم ؟! اصلا کاری مونده باها ...

ببین تو ازش جدا بشی، کم کم مهرش از دلت میره..خیلیی سخت میتونه باشه..ولی میره

هرچقدرم سخت باشه پروسه فراموش کردنش،از پشیمونی و تباهی ک در آینده با ازدواج باهاش دچار میشی بهتره مطمئن باش

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

ای خدا دقیقا حرف منم همینههههههه دگ باید چیکار باهام بکنه که مهرش بره از دلم ؟! اصلا کاری مونده باها ...

نمیره نمیره چون دیگ کاری نیست ک نکرده باشن 

بعضی وقتا فک مکنم شاید تقصیر منه مشکل منم شاید دختر مورد علاقش نیستم 

ولی خب درکت میکنم کاملا خدا به دلمون صبر بده فقط البته صبر هم داده تحمل این آدما کار هرکسی نیس 

عشق ادمو احمق میکنه🖤
فک میکردم نامرد تر از پارتنر من وجود نداشتع باشه ولی الان اینارو دیدم نظرم عوض شد😐

دقیقا باید پشت سر اکسم نماز میخوندم 😐🍃

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

خودت باید بخوایبه این فکر کن حتی برید زیر یه سقف بدترین شوهرِ دنیاست براتاینا که موقع نامزدی فداقربو ...

همین کارو دارم میکنم 

هی به این فکر می‌کنم تنش به تن یکی دیگه خورده و اونو دوست داره بخاطر اون منو انقدر تحقیر میکنه 

چند ساعت ازش بدم میاد دوباره دلم تنگ میشه و بی تابی می‌کنم 

مشکل از منه من روانیم که همچین حیوونی رو دوست دارم هنوز

دختر زیبا امیدوارم کامنتم  رو ببینی. فکر میکنم دیگران به اندازه کافی بهت کمک کردن ولی منم دلم میخواست بهت بگم ارزشت خیلی بیشتر از یه آدم فحاشه خیانتکاره که واست هیچ ارزشی قائل نیست. الان فکر میکنی اون نباشه دنیا تمومه ولی یکم که فاصله بگیری به خودت وقت بدی تنها باشی مطمئنم عادی میشه. شک ندارم سنت کمه و هنوز کلی راه مونده. بیشتر به روحت اهمیت بده و یکم از فضای رابطت دور شو . این آدم جز تباهی و سیاهی کاری واست نمیکنه. یه هفته گوشیتو خاموش کن بیشتر تو نور آفتاب باش عود روشن کن آشپزی کن تو خونه ورزش کن گل و گیاه بکار و این آدم سم رو از زندگیت حذف کن چون فقط و فقط جلوی رشدت رو میگیره و روحت و فرسوده و پیر میکنه هنوز 7 میلیارد و خورده ای آدم تو این دنیا هستن و یادت نره لیاقت آرامش رو داری..

عزیزم تو دقیقا داری این فضا رو به خودت تحمیل میکنی که با این آدم تاکسیک بمونی.. باید سر خودتو تا میتونی گرم کنی. باور کن خیلی پشیمون خواهی شد هر روزی که بیشتر با این آدم باشی.. از همه جا بلاکش کن

دختر زیبا امیدوارم کامنتم رو ببینی. فکر میکنم دیگران به اندازه کافی بهت کمک کردن ولی منم دلم میخواس ...

مرسی از وقتی که برام گذاشتی و حرفای قشنگت 🙂🤌🏻 حتی با خوندنشونم حس خوبی بهم دست داد 

ولی اینکه میگی گوشیت و خاموش کن و قبلا ام کردم واقعا حالم خیلی بهتر شده و کمتر بهش فکر کردم ولی وقتی روشن کردم دوباره روز از نو روزی از نو 🫠 واقعا بدجور با خودم درگیرم دارم دیوونه میشم 

من فک میکنم کسی برا دعایی طلسمی چیزی کرده میتونی یه تیری بزنی تو تاریکی و اینم امتحان کنی؟

اخه خیلی خیلی غیر عادی هستی فک میکنم دارم کابوس میبینم که یه نفر اینجوری داره این حرفارو با سکوت تحمل میکنه.

ببین منم با شوهرم دعوام میشد همه ی این فحشارم اگه میداد من ۶ برابرشو بهش میگفتم ینی خودمو تخلیه میکردم لااقل

تو حداقل جواب فحشاشم‌نمیدی تا دلت خنک شه.

بابا جان یا تو هم فحش بده و بزنش یا برو طلسمتو باطل کن تو طلسم شدی احتمالا چون خیلی غیر نرمالی

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

اسی چرا وقتی داره بهت توهین میکنه 

چیزی نمیگین 

بابا گذشت اون زمانی ک دخترا و خانم ها تو سری خور آقایون بودن 

تو تازه عقدی برگرد خونه ی بابات بهتره ک با همچنین فردی نفهمی همخونه بشی

تو انتخاباتون بیشتر دقت کنید

بخدا اسی ببخشید مثل ی تیکه اشغال بزارش کنار حالا فکر میکنه کیه

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻