2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 137646 بازدید | 1105 پست
این بی شرف حرومزاده بارهااااااااااا تو عصبانیت کتکمم زده ولی من انقد دوسش داشتم و از دست دادنش میترس ...

دورت بگردم 

منم تو‌دروان عقد کتک خیانت دروغ هرچی فکرشو‌کنی دیدم با همکلاسیاش کثافت کاری میکرد میرفت بیرون 

متاسفانه رفتم سر خونه زندگیم هیچی بهترنشده فقط من دیگ دوسش ندارم برا خودم زندگی میکنم

تروخدا خودتو نجات بده نرو‌سر زندگی 

عزیزم هیچ مردی تحت هیچ شرایطی تکرار میکنم تحت هیچ شرایطی اونم تازه عقد کرده با زنش این طوری حرف نمیزنه  مگه این که اون مرد سلامت روانی نداشته باشه به نظر من این مرد از نظر روانی مشکل داره وبهتره درمورد ادامه زندگی باهاش یه کم بیشتر فکر کنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان اینجور وای به حال اینکه بری زیر ی سقف خوب فکراتو بکن 

دیگه ن زنگ بزن ن کاری کن خبری از تو برسه بهش  

خوب فکراتو بکن تا دراینده حسرت امروزمون نخوری ک تصمیم درستی نگرفتی

آدم بد دهن رو باید دور انداخت والله 

شوهرمنم گاهی میشه دوست دارم خفش کنم 

دقیقا وسط کار بوده سین می‌کرده جواب نمی‌داده دستش بند اون زنیکه بوده

بعدشم احتمالا اون پیاما رو جلوی اون زنه بهت می‌داده

ولش کن عوضی رو گورشو گم کنه تا عروسی نکردید

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

این حجم از ذلت، حماقت و خود تحقیری تو مخیله ام نمیگنجه که با آدمی که اینجوری باهاتون رفتار میکنه و شمارو نمیخواد همچنان ادامه میدید، ذره ای برای خودتون ارزش قائل باشید به عنوان یک انسان، واقعا بدون مرد نمیمیرید

تو اینو میگی ؟ من چییییی بگم که ده بار تاحالا بخاطرش خودکشی کردم و ابروی خودمو جلو خانوادم بردم ؟؟ ا ...

تورو خدا خودتو بدبخت نکن اجی منم مثه تو بودم شوهرم تو نامزدی همه توهین و تهمتی بهم میزد الان مثه سگ پشیمونم زنش شدم تو اشتباه منو نکن 😔😔😭😭

نه بدم نمیاد اتفاقا حقیقت هارو و راجب این آدم خودم خیلی وقته میدونم .. فقط جدا شدن ازش برام سخته مشک ...

دلیلش اینه که بی محلی میکنه بهت‌ . اعتماد بنفستو از بین برده عزیزم  اما به این فکر کن که اون ی روانیه تو به فکر زندگی خودت باش