2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 30662 بازدید | 561 پست
عزیزم ببخش رک میگم ولی این رفتار شما این تحمل کردن بی دلیلت این همه تحقیر شدن و باز موندنت تو این را ...

درست میگی 

میرم حتما میرم ❤️

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ناراحت نشو ولی عزیزم خودت با دستای خودت ریدی به زندگی خودتالانم ادای دختر ک*خلا رو دیگه در نیار که م ...

خدا کنه حرفهات تاثیر داشته باشه به نظرم خیلی با دلسوزی براش نوشتی

استارتر عزیز منم حس میکنم چندبار پیام دادیچون گفته نمیخوام نگرانم باشیبرخلاف دوستان بدبین سایت من می ...

کارش درست نبود که از دیشب منو از خودش بی خبر گذاشت من واقعا فکرم مونده بود پیشش و‌ نگران شده بودم 

اوکی کار داشت ، نمیتونست یه پیام بده بگه من سرکارم شب صحبت می‌کنیم تا حداقل از نگرانی در بیام ؟ 

اره دیگه بهش پیام نمیدم و سمتشم نمیرم 

اسی فعلا چند روز اصلا هیچ ری اکشنی نشون نده . نه بلاک کن نه استوری غمگین بذار و..... خودشم پیام داد ...

باشه همین کارو می‌کنم حتی جایی آنلاینم نمیشم 

میدونم حتی گفتم بهش :)

به قول دوستمون سیفون بکشیم بره مث خودش که همش میگه سیکتو بزن 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

من بیشترازاینکه حس کنم باکسی بود حس میکنم مشکل براش پیش اومده

ببین خیانتکارااغلب  یجورفتارمیکنن طرفشو نفهمه وبنظرم یجوبابهانه ای خدافظی میکرد این یهوااعصابش خوزدشده

اگرمیزنتت امکان داره بلاسرت درآره. نکرانت شدم اماتایپیکت خوندم دیدم مادرت مراقبته خیالم راحد شد

توعقد ونامزدی بابا دلو قلوه میدن بعدااین.... 

وای ب فردلی ازدواج

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿

باشه همین کارو می‌کنم حتی جایی آنلاینم نمیشم

بنظرمن کلا پیگیرش نشو

جوونت رو بردارو فرارکن مرتیکه بیشعوربی ادب

گم شه

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿

کارش درست نبود که از دیشب منو از خودش بی خبر گذاشت من واقعا فکرم مونده بود پیشش و‌ نگران شده بودم او ...

رفتم چندتا از تاپیک هات دیدم

خیلی بی سیاستی

و متاسفانه همونطور که حدس زدم اژ اون دسته دخترهای خیلی پیگیری

من به واسطه ی شغلم(قبل بچه دارشدنم) خیلی این موارد دیدم و‌متاسفانه این رفتارها همیشه نتیجه عکس داده

روی رفتارات و همینطور عشقت تجدیدنظر کن

این رابطه سرانجامی نداره برای شما

و این جمله تا انتهای زندگیت تو ذهنت باقی بمونه

هیچوقت عشق و محبت گدایی نکن معمولا به گدا چیز با ارزشی نمیدن

این جمله پر معنی ترین جمله ای هست که شنیدم

برای من خیلی تاثیر داشته

تو هم بهش فکر کن!