2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 30741 بازدید | 562 پست
دیدم عزیزم شوهرت متوسطه ولی شاید چون سبزه هست خونگرمه لامصب بعضی سبزها خونگرمن

اره برعکس من خیلی زود با جمعا و کلا ادما مچ‌ میشه و ارتباط میگیره 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
کاش میمردم و دوسش نداشتم

چی رو دوست داری ؟ تحقیر ؟ ناسزا شنیدن ؟ از این که خوار و سبکت کنه چه لذتی میبری ؟ اگر اینجوره بیمار روانی هستی و نیاز به درمان داری . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای وای بیخیال اسی اخه این چیه که تو نمیتونی ازش دل بکنی گمش کن بره بیچارت کرده بمونی بیچاره ترت میک ...

بیچارم کنه ؟ من همین که زندمم معجزه خدا بوده 

اره برعکس من خیلی زود با جمعا و کلا ادما مچ‌ میشه و ارتباط میگیره

خیلی ناراحت شدم مخصوصا از خوندن پیاماش قلبم درد گرفت. بشین قشنگ فکراتو بکن این زندگی نیست

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
چی رو دوست داری ؟ تحقیر ؟ ناسزا شنیدن ؟ از این که خوار و سبکت کنه چه لذتی میبری ؟ اگر اینجوره بیمار ...

لذت نمیبرم 

ولی حداقل تا الان ازش دل نتونستم با وجود همه اینا بکنم 

نمی‌دونم شاید بخاطره اون همه به پاش موندنا و خوبی‌ هایی که در حقش کردم نمیتونم دل بکنم و برم و همچنان منتظرم نتیجه شونو ببینم :) 

خب الان تصمیمت چیه ؟میخوای چکار کنی ؟؟

نمی‌دونم فقط دلم می‌خواد ازش دور باشم خیلی دلم شکسته 

مگ میشه تو دوران عقد طرف اینطوری برخوردکنه.. من بودم یک دقیقه باهاش نمیموندم.. وقتی میگ دلم میخاد گورتو گم کنی دیگ حرفی نمیمونه... برای خودت ارزش قائل باش.. این ادم ارزش فوحشم نداره چ برسه نگرانی. 

تو اینو میگی ؟ من چییییی بگم که ده بار تاحالا بخاطرش خودکشی کردم و ابروی خودمو جلو خانوادم بردم ؟؟ ا ...

کی میگه غرور تو زندگی مشترک معنی نداره؟یکم غرور داشته باش،یکم برای شخصیتت ارزش قائل باش و خودت رو از این زندگی نجات بده این اقا حتی اگه دفعه ی اولش بود اینجوری برخورد میکرد بازم جای فکر داشت چون مرد بددهن پیرت میکنه ولی با تعریفهایی که کردی بددهنی تازه یه گوشه از بدیهاشه

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

عزیزم جدا از اینکه همسرتون ب شدت ادبیاتش زنندس 

ولی خب من حس میکنم شما تا دم صبح پیام میدادی و زنگ می‌زدی تا مجبور شده گوشیش خاموش کنه

شاید خودش از شرایط که براش ب وجود اومده ناراحت و عصبی بوده شما هم بهش استرس وارد کردید 

من تاپیکای قبلتم الان دیدم. تو حتی کتک خوردی. با اکسشم خو حرف میزده. خیانتشم خو او ور حرفای دیگم تا اون شدت ب خودت وخونوادت زده ـ

حتما حتما حتما پیش روانشناس برو و از همه چیز باخبرش کن. خیلی ادم میخاد با این همه اتفاق هنوزم پای طرفش وایسه. فقط میخام بدونم اگه توام ی درصد این کارت رو بااون میکردی ایقد تحملت میکرددد؟ بابا ب زبون خودش گفته از زندگیم برو ولی تو ول کن نیسی. 

عزیزم جدا از اینکه همسرتون ب شدت ادبیاتش زنندس ولی خب من حس میکنم شما تا دم صبح پیام میدادی و زنگ می ...

پیام شب بخیر و که فرستاد بهش زنگ زدم گوشیش خاموش بود 

من تاپیکای قبلتم الان دیدم. تو حتی کتک خوردی. با اکسشم خو حرف میزده. خیانتشم خو او ور حرفای دیگم تا ...

با قسمت روانشناسش موافقم ولی نه برای زندگیش باید برای خودش بره ببینه واقعا چه مشکلی داره که هنوز با همجین ادمی مونده 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد