2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 31896 بازدید | 572 پست
این حس ناکافی بودنی که میگم و خیلی وقتا مستقیما بهم میداد مثلا موهامو رنگ میکردم با ذوق میرفتم پیشش ...

واقعا این ادم ارزشش داره؟؟ چرا ایقد خودتو خوار و ذلیل کردی. بخاطر کی!!!کااااش حداقل ارزششو داشت. لطفا لطفا اگهه ایندتو میخای اگه وجودتو دوس داری خام دوتا کلام عزیزم این ادمم نشو. اینده ی دزخشانی نخاهی داشت بااین ادم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش میمردم و دوسش نداشتم

ابجی عکساتونو نمیزاری از کی منتظرم

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

اسی فکر اساسی به حال خودت بکن این آدم درست نمیشه بمونی باهاش پیر میشی. هیچی لذتی نمییری از زندگی

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

اسی اینجاها که عاشقانه است خدا رو شکر

اسی فکر اساسی به حال خودت بکن این آدم درست نمیشه بمونی باهاش پیر میشی. هیچی لذتی نمییری از زندگی

تا الانشم باهاش هیچ لذتی از زندگی نبردم عوضش تا تونسته اشکمو‌ در آورده و عذابم داده 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
بمون الان میزارم عزیزم

دیدم عزیزم شوهرت متوسطه ولی شاید چون سبزه هست خونگرمه 

لامصب بعضی سبزها خونگرمن 

جشن سالگرد آشناییمون بود

اها. فقط خدا راهی جلوت بزاره. خدا زندگیتو سمت و سوی آرامش سوق بده عزیزم