2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 73271 بازدید | 777 پست
من چقدر زیاد الان تونستم تورو با تمام وجودم درک کنم دختر 😔بهت نمیگم جدا شو چون می‌دونم آسمون به زمی ...

عزیزم اگه به خودت مطمئنی که تا اخرین روز عمرت باهاش میمونی برو چون  در قبال بچه هایی که بیاری و اسیب دیده تو این دنیا رهاشون کنی  بخوای جدابشی واقعا مسئولی

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی شاید گوشیش دست یکی دیگس 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
من چقدر زیاد الان تونستم تورو با تمام وجودم درک کنم دختر 😔بهت نمیگم جدا شو چون می‌دونم آسمون به زمی ...

مثل این سه سال ‌و نیمی که صبر کردم و کوتاه اومدم و کوتاه اومدم :))) اخه دست خودم که نیست 💔

وگرنه کی خوشش میاد انقدر تحقیر شه دوست نداشته بشه و حق بی ارزش بودن بگیره ؟ کی خوشش میاد ؟:)

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

والا ما که تو عقد شوهرامون عین پروانه دورمون می‌چرخید الان وضع زندگیمون اینه شوهر من بعد عروسی ۱۸۰ درجه تغییر کرد هزارتا بلا سرم آورد این که دیگه هیچی از الان اینه

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
خیلی سختتتته من با همه چیه این اشغال سااااختم معتاد به گل بود گرفتنش بردن کمپ منتظرش موندم برگرده زم ...

ای بابا دخترا الان چ حماقتی میکنن

بخدا ما اونموقع ک نامزد بودیم همش می‌گشتیم ی نقطه ازش بگیریم ببینیم مشکلی رفتاری چیزی نداشته باشه فردا به مشکل بخوریم الان چ راحت از این چیزا می‌گذرید میدونم میگی دوسش داری اما همیشه بااااید اول خودتو دوست داشته باشی اما بنظر من شما خودتو کلا فراموش کردی چشمتو روی همه چیز بستی دوست نداری از خواب بیدار بشی واقعیتو ببینی 

ببخش عزیزم فقط نظرمو گفتم انشاالله ک بهترین تصمیمو بگیری 

خدایا ااااااااااا شکرت
اسی شاید گوشیش دست یکی دیگس

نه این همیشه وقتی دنبال بهونس اینجوریه اخلاقش و میدونم خودشه 

الان خیلی وضع مالیش خوبه ولی قبلا که خیلی افتضاح بود و هیچی نداشت و سرباز بودم من باهاش موندم

شغلش چیه

ازت تعریف کردمااااا بگو مرسی

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

حسم میگه گوشیش دست کسی دیگه ای بوده

دقیقا منم همین حسو دارم 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بابا انقدر پیگیر شوهراتون نباشیدنمیگم بیخیالشون شید که هر غلطی خواستن بکنناولی انقدرم پیگیر نباشید ک ...

کی گفته زنا خوششون میاد😐من به شخصه زنگ سوم به بعد دیگه رد میدم.

چه خبره هی زنگ زنگ زنگ پیام کوفت درد مرض؟

نمیریم بمیریم ک.

بعدم موافقم شوهرارو نه باید ول وله کرد نه چسپوند بیخ دیوار کشید به حرف!

ادمن اونام خب اه چیه همش زنگ و پیام.

حالا خوب شد؟هرچی از دهنش دراومد گفت.

صد بار تلاش کردم نتونستم همیشه کنار اومدم همیشه بخشیدم همیشه سوختم و ساختم بخدا دیگه چیزی ازم نمونده ...

یعنی اگه پیشم بودی اینقدمیزدمت متنفرم اززنایی که منت یه اشغالی مثل ایناروبکشه

ای بابا دخترا الان چ حماقتی میکننبخدا ما اونموقع ک نامزد بودیم همش می‌گشتیم ی نقطه ازش بگیریم ببینیم ...

نه درست میگی اتفاقا دقیقا همینه 

لعنت به عشق که انقدر آدم و تحقیر میکنه 💔