2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 151491 بازدید | 1240 پست

۱ ماه کامل بشین فکر کن....

برو بیرون حالا با دوست و فامیل بچرخ حرف بزن خودت رو مشغول کن.....

تا تصمیم درست بگیری.....

اگه همش کنارش باشی تندی برخورد و زننده بودن رفتارش رو متوجه نمیشی.....

رابطه ی غلط...

فرزندان استرسی و مضطرب آینده...

یه زنه افسرده ی بیمار....

اینها آینده ات میشه.....

مراقب وجود خودت باش

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍
۱ ماه کامل بشین فکر کن....برو بیرون حالا با دوست و فامیل بچرخ حرف بزن خودت رو مشغول کن.....تا تصمیم ...

چشم ❤️ همین کارو می‌کنم ..

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از شما که آقا هستین میپرسم خیانت میکنه درسته ؟

نه .معلوم نیست واقعا 

ولی اگه این رفتار را مکررا و همیشه داره 

احترام نمیذاره و بی ادبه 

خب قطعا شخص درستی برای ازدواج نیست .

ولی اگه یه بار فقط این رفتار را داشته بحثش جداس 

آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

نه .معلوم نیست واقعا ولی اگه این رفتار را مکررا و همیشه داره احترام نمیذاره و بی ادبه خب قطعا شخص در ...

نه همیشه رفتاراش بده 

درواقع تو این چند سال روزای کم و انگشت شماری که خوب رفتار می‌کرد تعجب میکردم 

نه .معلوم نیست واقعا ولی اگه این رفتار را مکررا و همیشه داره احترام نمیذاره و بی ادبه خب قطعا شخص در ...

نه همیشه رفتاراش بده 

درواقع تو این چند سال روزای کم و انگشت شماری که خوب رفتار می‌کرد تعجب میکردم 

شدیدا نیاز دارم به این کار

دختر خوب وقتی خدا این همه نشونه برا شناخت این ادم سرراهت قرار میده وخودت ادامه میدی بعدا هراتفاقی بسافته نمیتونی از خدا گله کنی ببین این احتمالا یا باکسی دیگ هست یا مواد میزنه اومدی رفت باکسی دیگ خوابید ازش ایدز هپاتیت زگیل گرف اومد به تو هم انتقال داد اونموقع دیگ بدبخت میشی رسما تا بدبختت نکرد برو یواشکی مهریه اتو با مامانت بگذار اجرا تا زمینش توقیف بشه اونموقع مهریه اتو دادگاه کامل با فروش زمین بهت میده این الان دختری تو رو ازت گرفته حقته مهریه بگیر ازش زندگی جدیدی شروع کن خواهش میکنم تا دیر نشده کاری کن مبادا بعدا بدبخت بشی

به خودت بیا تا دیر نشده یکی اقوام ما بایه نفر ازدواج کرد که باهمه بود بعد چندوقت  ۳ ماه بعد عروسی فهمید ایدز هپاتیت داره ا طلاقش گرفت وهیچ وقت هم ازدواج نکرد تاالان مجرده اونموقع هرچی بقیه بهش میگفتن کار خودشو کرد

به خودت بیا تا دیر نشده یکی اقوام ما بایه نفر ازدواج کرد که باهمه بود بعد چندوقت ۳ ماه بعد عروسی فه ...

یا اماااااام زمان 

بابا انقدر پیگیر شوهراتون نباشیدنمیگم بیخیالشون شید که هر غلطی خواستن بکنناولی انقدرم پیگیر نباشید ک ...

والا منم زنم کی گفته اعصابم خورد میشه یکی هی هر دقیقه زنگ بزنه پاپیچم بشه حالم بهم میخوره از طرف