2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 158825 بازدید | 1307 پست
باید ب خانوادش بگی رفتارش اینه

مثل اینکه تا‌پیک امشب و که پربازدید شد و ترکید نخوندی .. 

خانوادش هزار درجه بدتر از خودشن 🤦🏼‍♀️

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

هر جور شده بزارش کنار برو تفریح برو یه سفر با دوستات بخدا فراموشش میکنی تومیتونی فراموشش کنی اینجوری فقط میشی افسرده و مریض مثل من نکن باخودت این کارو گلم 🥺🫂اصلا ارزش نداره قصه بخوری میدونم سخته ولی شدنیه 

دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر جور شده بزارش کنار برو تفریح برو یه سفر با دوستات بخدا فراموشش میکنی تومیتونی فراموشش کنی اینجوری ...

همین الانشم افسرده و مریض شدم و علاوه بر فراموش کردن اون سنگینیه باره رهایی از افسردگی ام‌رو دوشمه 🫠

مثل اینکه تا‌پیک امشب و که پربازدید شد و ترکید نخوندی .. خانوادش هزار درجه بدتر از خودشن 🤦🏼‍♀️

عزیزم منم الان عقدم و اصلا عادی نمیبینم این رفتارشو اگه همیشه رفتارش اینه باید خوب به آینده فک کنی

عزیزم منم الان عقدم و اصلا عادی نمیبینم این رفتارشو اگه همیشه رفتارش اینه باید خوب به آینده فک کنی

همیشه رفتارش اینه و گاها حتی خیلی بدتر از این 

ببخشید من فقط صفحه اول را خوندم ، عروسی ننم نیستم یعنی چی؟؟؟

یعنی رفتم سرکار تو عروسی مادرم نیستم 🤦🏼‍♀️

خیلی بیش از حد بهش چسبیدید یا زنگ و پیام ؟

نمی‌دونم 

فقط شب قبلش وسط چت یهو موود و رفتارش عوض شد و منو نگران کرد بعدم فرداش اصلا جوابمو نداد تا شب که این پیامارو فرستاد واسم 

حالم بد شد این تاپیک رو خوندم 

یه آدم چقد میتونه خار و ذلیل باشه 

داره واضح میگه تو رو نمیخواد ، واست هیچ ارزش و احترامی قائل نیست بعد هنوز میگی دوسش دارم نمیتونم جدا شم 

به خودت بیا دختر . مثل یه آشغال از زندگیت بندازش بیرون 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...