2777
2789
دریته هیچکس اون دنیا نرفته اما حستون چی میگه؟چه تصوری از اون دنیا دارید؟

هر چی باشه از اینجا بالاتره.. عالمی فر در فر. نور در نور. شادی در شادی. پر از سرور.ورای درد و رنج. ورای شادی و غم. آنچه که در بیان نگنجد. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

به نظرم تو ذات خدا جهنمی وجود نداره درسته ممکنه عذاب بکشیم بخاطر کارهامون اما اخرش می بخشدمون و مارم ...

اونایی که کلی گناه کردن با کسایی که خوب بودن فرق دارن نمیشه همه برن بهشت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند روز قبل به طور اتفاقی فلج شدم همه نگرانم بودنبعد همینطور که به پشتی تکیه داده بودم و عروسکم دستم ...

چند سال قبل؟

چی شد

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

اگه نباشه که دنیا خیلی بی معنیه اصلا توجیح نداره 

واز خالق ماه و ستاره و کهکشان و این همه موجود با هدف برنمیاد کار بیهوده وبی هدف کردن

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

من تایپیک تجربه مرگ دارم اون اوایله

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
انسالله همینطوری باشه.اما من حسم میگه جهنم واتیشم هست عذابم هست

اتش هست تایپیکهای اول منو بخون

منم وقتی قبلا یکم غیبت میکردم عذاب وجدان خفه ام میکرد وحس بدی بهم دست میداد من حسم میگه اون دنیا هست

هر چی پاک تر باشی 

بعد از هر عمل جهنمی حالت بد میشه

اما اگه سنگین بشی و گناهات زیاد ، دیگه سوار جهنمی ، حس بد هم نمیکنی

خیلی حرفای ترسناکی از اون دنیا زدن ک ادمای بد میرن تو آتیش جهنم‌و آویزون میشن از موها... ولی بنظر من خدا اونقدر مهربون هست ک بخشنده باشه و هر آدمی ا ته دلش توبه کنه خدا میبخشدش.. البته هرگناهی هم قابل بخشش نیست))))

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

صددرصد میبینن

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

چند سال قبل؟چی شد

الان ۱۸سالمع یعنی۱۲سال قبل

ببین تونلی که بین زمین و ماه هست رو خدا بهم نشون داد

خیلییییییی عجیب و خوشگل بود

رنگهای اینجا با اونجا فرق داشت

الان که دارم تایپ میکنم بدنم می‌لرزه چون وقتی یاد اون لحظه میفتم که فرشته دستمو گرفت هم آرامش میده هم استرس 

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

خب درسته ولی ما انسانیم خدا غشق خیلی کمی رو در وجودمون گذاشته اما خودش سرچشمه ی عشقه پس هیچ و قت تو ...

حق الناس‌روحتی خدام گردن نمیگیره این یعنی عدل الهی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
انسالله همینطوری باشه.اما من حسم میگه جهنم واتیشم هست عذابم هست

نه نیست. هاتفی از گوشه می خانه دوش/گفت ببخشند گنه می بنوش. حضرت حافظ. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا