2777
2789
واقعا من زندگیم جهننه پر از سختی این دنیارو دوست ندارم از اون دنیام میترسم

اصلا نترس 

اون دنیا خدا انقد دوستمون داره که نمیزاره یهو بترسین اگه آدم بد باشیم

فقط یادمه اون دنیا بای آدمایی که بد دهن هستن یا از زبانشان به خوبی استفاده نمیکنن جای بدی هست 

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

پس جاتون بهشت بود

اره بهشت بودم

خدا گفت مادرت صدات می‌کنه من از خدا پرسیدم

میتونم بیشتر بمونم

گفت زمانش رسیده

فرشته منو برد به سمت اقیانوس

مثل ماهی رفتن تو آب 

یه تونل بهم باز شد

رفتم داخلش که یهو

مثل شوک

وارد بدنم شدم

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا نترس اون دنیا خدا انقد دوستمون داره که نمیزاره یهو بترسین اگه آدم بد باشیمفقط یادمه اون دنیا با ...

من اصلا بد دهن نیستم من گناهم اینه فقط نماز نمیخونم وباحجاب نیستم متوسطه حجابم

من این دنیام جهنم بود وسط جهنم من ادم بدی نیستم وبدی به کسی نکردم ودرکل ادم بدی نیستم وادم خیلی خوبی ...

تنها شما اینگونه نیستی. شما و من و تقریبا همه‌ی انسانهای کره زمین فعلا در این حال هستیم. به جز انسانهای اندکی که  تو این بدن به خدا زنده شده اند به حضور رسیده اند که اندک اند. بقیه همه در جهنم ذهن گیر افتادیم و در سختی هستیم. و خوبه که شما اینو می دونید خیلیا حتی نمی دونن در سختی آن. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

اره بهشت بودمخدا گفت مادرت صدات می‌کنه من از خدا پرسیدممیتونم بیشتر بمونمگفت زمانش رسیدهفرشته منو بر ...

یه چیزی بگم 

با این تجربه

با خودم گفتم

چرا این دنیا تونلش مشکی بود

اما اون دنیا تونلش رنگی

تازه وقتی بزرگ شدم خودم جواب سوالم و دادم😭😭💔

چی شد که اون دنیارو دیدین؟

هنوز نمیدونم ا

تصور کن

که بچه یهو چشاش بسته بشه در حین بازی با عروسک

بعد چند ثانیه دوباره برگرده

من برنامه پس از زندگی رو دیدم.

با هر قسمتش اشک ریختم

خیلیا میگفتن که مثل من به طور ناگهانی رفتن اون دنیا بدون دلیل مشخص