2777
2789
من فکر میکنم قطعا اون دنیایی هست و تمام خوبی ها و بدی هایی ک‌کردم اونجا برام ارامش یا عذاب اماده میک ...

منم وقتی قبلا یکم غیبت میکردم عذاب وجدان خفه ام میکرد وحس بدی بهم دست میداد من حسم میگه اون دنیا هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تناسخ خرافه ای بیش نیست بزرگوار خراسان فقط یک بار زندگی میکند

گفتم کاش دیگه :)

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

تمام سوالات جوابش توقرآن هست 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
ما ایرانیا هممون میریم بهشت

اره خارجیا میرن جهنم

من واقعا بچه بودم تصورم این بود😁😆

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
به نظرم تو ذات خدا جهنمی وجود نداره درسته ممکنه عذاب بکشیم بخاطر کارهامون اما اخرش می بخشدمون و مارم ...

نه بعضی ها حقشون تا ابد جهنم باشن

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
چه اتفاقی افتاد؟

چند روز قبل به طور اتفاقی فلج شدم همه نگرانم بودن

بعد همینطور که به پشتی تکیه داده بودم و عروسکم دستم بود از نقطه ای که باعث فلج شدنم شده بود از جسمم رفتم بیرون فقط۶سالم بود

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊.