شیکمو_هستم مدیر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 1394 عنوان خانوما یه اتفاق زنانه برام افتاده تروخدا بیاین 😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 121 پست رفتم دست شویی آبا قطع بود بعد فکر کردم بطری که مامانم گذاشته آبه ، شستم دیدم وایتکسه 😂😭😭مثل چی دارم میسوزم سریع شستم الان زینک زدم یکم میسوزه ، طبیعیه؟؟چه راهکاری میدین واییی 😭😭😭 شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙 1403/09/24 | 23:31 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_sowoan_ عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 2862 نههه بابااا😔😂وای منمممنتم خیلییی کم مونده نمیتونم هیچ جا برم 😭سه انتخاب دارمسایت بچرخمسریال ببینم ... باز خوبه واسه خودت حق انتخاب گذاشتییییی من موندم چ گوهی بخورم 😭 [army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 5087 باز خوبه واسه خودت حق انتخاب گذاشتییییی من موندم چ گوهی بخورم 😭 🤣🤣🤣خوابت نمیادد؟ کتاب بخون مثلا داستان فانتزی طور میخونی ؟ تاج دوقلو ها خیلی خوبهه هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمیخوانم .
_sowoan_ عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 2862 🤣🤣🤣خوابت نمیادد؟ کتاب بخون مثلا داستان فانتزی طور میخونی ؟ تاج دوقلو ها خیلی خوبهه میاد ولی فقط فردارو میتونم تا ظهر بخوابم و امشبو میتونم بیدار بمونمممم 🤣عهههه مرسیییی [army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 5087 میاد ولی فقط فردارو میتونم تا ظهر بخوابم و امشبو میتونم بیدار بمونمممم 🤣عهههه مرسیییی وای اینم هستتتپس چه کنیم سخت شددفیلم بیین سریال نه چون طول میکشه اعصاب آدم خورد میشهه من یه سریال تموم شده شروع کردم بخاطر پسره نقش اصلیالان پشیمونماگه ازدواج کنه تو سریال من حسودیم میشه😭😂بوووس هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمیخوانم .
_sowoan_ عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 2862 وای اینم هستتتپس چه کنیم سخت شددفیلم بیین سریال نه چون طول میکشه اعصاب آدم خورد میشهه من یه سریال تم ... عررررر 🤣🤣🤣حاجی دارم میمیرم از گرما میخوام برم حموم میترسم اقا جنه اون گوشه ج.ق بزنه 😔🤣 [army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 5087 عررررر 🤣🤣🤣حاجی دارم میمیرم از گرما میخوام برم حموم میترسم اقا جنه اون گوشه ج.ق بزنه 😔🤣 گرمااا ؟ یا ترامپپنترس برای اونا فرق نداره به هرحال حموم نمیرن که دعا کنن😔من دیشب خوابم برد ببخشییییید الان حتما تو خوابی😭😂 هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمیخوانم .
_sowoan_ عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 2862 گرمااا ؟ یا ترامپپنترس برای اونا فرق نداره به هرحال حموم نمیرن که دعا کنن😔من دیشب خوابم برد ببخشییی ... گرمم بود 🤣💅🏻نرفتم دیگ 😁🤣ارههههه الان بیدار شدم [army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 5087 گرمم بود 🤣💅🏻نرفتم دیگ 😁🤣ارههههه الان بیدار شدم چجورییییی آخهصبح بخیررر😭 هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمیخوانم .
_sowoan_ عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 2862 چجورییییی آخهصبح بخیررر😭 نمیدونم 😁ظهر بخییییر لنتی صب اخه ؟ 🥲🤣 [army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 5087 نمیدونم 😁ظهر بخییییر لنتی صب اخه ؟ 🥲🤣 آره بابا صبح میشه ۱۲ به قبل 🙂↔️🤌 هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمیخوانم .
_sowoan_ عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 2862 آره بابا صبح میشه ۱۲ به قبل 🙂↔️🤌 ایش نمیشه 😔 [army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 5087 ایش نمیشه 😔 میشه میشهه🙂↔️ هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمیخوانم .
_sowoan_ عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 2862 میشه میشهه🙂↔️ چیشده ملی ؟ 🥲خوبی ؟ [army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 5087 چیشده ملی ؟ 🥲خوبی ؟ فدااات هیچی مگه قرار بود چیزیم شههخودت خوبیی؟ هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمیخوانم .
_sowoan_ عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 2862 فدااات هیچی مگه قرار بود چیزیم شههخودت خوبیی؟ داری گی میخوری یچی شده 🥲 [army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>