2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی قربون صدقه خواهر و مادرش میره

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 73 پست

میدونی از چی میسوزم؟ 

وقتایی ک شوهرم مریض میشه یا تو شرایط سخت هستیم ک از بی پولی داریم می‌میریم یا صاحبخونه جواب کرده و.... خواهرش خبری ازش نمیگیره نمیگه مردی یا زنده ای 

فقط وقتی کار داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن خانوادش تیغش میزنن خواهر شوهرم هی شوهرمو تیغ میزنع ازش پول میگیره هی شوهرم قربون صدقه اش میره

همون روز نامزدی دیدی این طوریه باید جدا میشدی 

این مرد چ به درد میخوره

اگه همسرت مرد خوبیه برو سمتش یه حسی بهم میگم خیلی احساسیه از سمت شما محبت ندیده کشیده کناراگه خوبه و ...

ن بخدا یکی دو سال اول زندگی مشترک خیلی قربون صدقه اش میرفتم همش توی خونه لباس های خوشکل براش بپوش چند مدل غذا بپز پیام های عاشقانه هروز بفرست 

میاد خونه یک کلمه حرف نمیزنه هرچی صحبت میکنم هیچی نمگه جواب نمیده همش خسته کاره 

یک دوسال همش شروع کننده رابطه من بودم دیدم فایده نداره کشیدم کنار 

شبا میره تو اتاق دیگع یا روی مبل میخوابه میل جنسی شم زیاد نیس

با شوهرت ی جور رفتار نمیکنه انگار قهرمانه؟

چرا 

وقتی تیغش میزنن همش میگن خدا برکت بده خدا خیرت بده 

انگار شوهرم آفریده شده که خانواده شو نجات بده 

اینم بگم خانوادش پولدارن ما بدبخت و فقیریم

ن بخدا یکی دو سال اول زندگی مشترک خیلی قربون صدقه اش میرفتم همش توی خونه لباس های خوشکل براش بپوش چن ...

عه وا اینو از فضا پیدا کردی؟

یعنی مشکل کجاس  

پس فقط یه راه مونده باهاش حرف بزن 

البته اصلا موضوع خواهرشو وسط نکش 

همون روز نامزدی دیدی این طوریه باید جدا میشدی این مرد چ به درد میخوره

عزیزم من بنا ب دلایلی اصلا امکان طلاق رو نداشتم و ندارم باید تا آخر عمر در سکوت زندگی کنم ک کار ب طلاق نکشه

علاقه ام بهش رو از دست دادم دارم زندگی میکنم دیگه میگذرونم

تروخدا بچه نیار. بعدم بشین باهاش حرف بزن. زندگی کشترک پر از چالشه اگه ابراز علاقه نباشه که ادم دق میکنه

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
عه وا اینو از فضا پیدا کردی؟یعنی مشکل کجاس پس فقط یه راه مونده باهاش حرف بزن البته اصلا موضوع خواهر ...

حرف میزنم زیاد گوش نمیده 

الکی میگه چشم چشم هیچ تغییر نمیکنه 

انگار داری با دیوار حرف میزنق

۴ ساله ازدواج کردیم تابحال در مورد این مسائل بهش چیزی نگفتم نمیدونم چی باید بگم

چرا هیچی نگفتی باید به شیوه درستش اعتراض میکردی 

میگفتی عزیزم من خیلی خواهرتو دوست دارم اما وقتی میبنیم برای خواهرت گل میگیری و برای من نمی‌گیری حس میکنم اولویت زندگی تو نیستم و این منو ناراحت می‌کنه در مورد احساس خودت بگو 

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini