2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی قربون صدقه خواهر و مادرش میره

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 73 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن خانوادش تیغش میزنن خواهر شوهرم هی شوهرمو تیغ میزنع ازش پول میگیره هی شوهرم قربون صدقه اش میره

ای بابا چه عجیب 

خودت چی قربون صدقه همسرت میری؟

من که کلا بود و نبود همسرم برام نیست قربون صدقه ی هرکی هم بره برام مهم نیست چون فهمیدم فقط زبونه واسه اینکه کارش راه بیفته 

حالا نمیدونم رابطه شما با همسرت چطوره

ای بابا چه عجیب خودت چی قربون صدقه همسرت میری؟من که کلا بود و نبود همسرم برام نیست قربون صدقه ی هرکی ...

منم دیگه برام مهم نیست 

اوایل ازدواج پول نداشت گقتم نمیخواد عروسی برام بگیری جهاز هم بابام همرو گرفت هیچی خرج نمیکردم،صبح تا شب پا ب پاش کار می‌کردم خیلی دوستش داشتم 

تا اینکه ی روز بخاطر یک حرف خواهرش منو از محیط کارمون پرت کرد بیرون و جلوی فامیل آبرومو برد خواهرش اومد محیط کار مون جنس برمی‌داشت پول نمیداد،یک روز تنها بودم کارت شو گرفت سمت من منم کارت کشیدم،اونجا خواهرش زنگ زد شوهرم زد زیر گریه ک زنت ازم پول گرفته و شوهرم آزارم داد

بعدش خیلی عذرخواهی کرد اما ازش متنفر شدم 

اصلا دوستش ندارم 

منم دیگه برام مهم نیست اوایل ازدواج پول نداشت گقتم نمیخواد عروسی برام بگیری جهاز هم بابام همرو گرفت ...

ای خدا چقدر خواهرشوهرت سمه   

پس دیگه الکی حرص نخور همسرت یه جا از این خواهرش چوب میخوره سرش میخوره به سنگ

ای خدا چقدر خواهرشوهرت سمه پس دیگه الکی حرص نخور همسرت یه جا از این خواهرش چوب میخوره سرش میخوره ب ...

صدبار چوب شو خورده اما خیلی دوستش داره 

زود خرش میکنن کافیه دوتا بوس بفرسته تا شوهرم براش پول بزنه