2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی قربون صدقه خواهر و مادرش میره

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 72 پست
تروخدا بچه نیار. بعدم بشین باهاش حرف بزن. زندگی کشترک پر از چالشه اگه ابراز علاقه نباشه که ادم دق می ...

دریغ از یک بغل....

البته میگم ۴ ساله عادت کردم 

از طرفی امکان طلاق ب هیچ وجه ندارم باید در کمال سکوت ادامه بدم بچه دار بشم و بگذرونم

چرا هیچی نگفتی باید به شیوه درستش اعتراض میکردی میگفتی عزیزم من خیلی خواهرتو دوست دارم اما وقتی میبن ...

هیچی نگفتم چون من قبلا ازدواج کرده و جدا شدم 

این بار همش سکوت کردم ک زندگیم بهم نخوره 

من جای برگشت ب خونه پدرمو ندارم بخاطر حرف مردم و فامیل 

هرچی شد همش سکوت کردم هرچی آزار دیدم گفتم باشه بچه داشته باشم بعدش اعتراض بکنم ک یوقت زندگیم خراب نشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دریغ از یک بغل....البته میگم ۴ ساله عادت کردم از طرفی امکان طلاق ب هیچ وجه ندارم باید در کمال سکوت ا ...

چرا امکان طلاق نداری؟ مستقل شو بعدم طلاق

با این اخلاقش مگه بچه هم میخواد؟ اگر هم گفت بدیچونش. گناه داره یه طفل معصوم را بیاری تو زندگیی که خودت ارامش نداری

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
چرا امکان طلاق نداری؟ مستقل شو بعدم طلاقبا این اخلاقش مگه بچه هم میخواد؟ اگر هم گفت بدیچونش. گناه دا ...

عزیزم من قبلا ازدواج کردم و جدا شدم 

دیگه نمیتونم طلاق بگیرم 

باید ادامه بدم همینجوری 

چرا وقتی تیغش میزنن همش میگن خدا برکت بده خدا خیرت بده انگار شوهرم آفریده شده که خانواده شو نجات بده ...

مردا عاشق تشویقن دوست دارن از بقیه حمایت کنن

ببین اونا چکار میکنن کار خوب کوچیکم انجام داد شماهم انجام بده

هیچی نگفتم چون من قبلا ازدواج کرده و جدا شدم این بار همش سکوت کردم ک زندگیم بهم نخوره من جای برگشت ب ...

ایتا پیام بده بیشتر راهنماییت کنیم @psyadminhoseini

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

مردا عاشق تشویقن دوست دارن از بقیه حمایت کننببین اونا چکار میکنن کار خوب کوچیکم انجام داد شماهم انجا ...

اونا زبون بازی و تشویق کلی تشکر 

الهی خیر ببینی دست ب خاک میزنی طلا بشه و...

خیلی خیلی خیلی زبون بازن

عزیزم من قبلا ازدواج کردم و جدا شدم دیگه نمیتونم طلاق بگیرم باید ادامه بدم همینجوری

کی گفته نمی تونی. مردم تو دهن خود ادم نگاه میکنن سرت را بگیر بالا بگو طرف مشکل داشت جدا شدم.

طلاق اولت دلیلش چی بود

کی گفته نمی تونی. مردم تو دهن خود ادم نگاه میکنن سرت را بگیر بالا بگو طرف مشکل داشت جدا شدم.طلاق اول ...

دفعه اول تو عقد بودم،طرف یکیو صیغه داشت همکارش بود باهم کار میکردن منم تحمل نکردم 

مادر پدرم میگن اینبار یکم صبور باش بچه بیار بعدش اعتراض بکن بهش جاتو سفت کن 

دفعه اول تو عقد بودم،طرف یکیو صیغه داشت همکارش بود باهم کار میکردن منم تحمل نکردم مادر پدرم میگن این ...

اشتباه میکنی. برو مشاوره اول زندگیتو درست کن بعد بچه بیگناه را بیار به دنیا. فکر کن بعد از بچه اعتراض کنی و بگه برو پی کارت اون بچه چه گناهی کرده. من کسی را میشناسم با دوتا بچه ول کرده رفته

اشتباه میکنی. برو مشاوره اول زندگیتو درست کن بعد بچه بیگناه را بیار به دنیا. فکر کن بعد از بچه اعترا ...

اما شوهرم تغییر نمیکنه 

اگر تا آخر عمر بی تفاوت زندگی کنم چی؟ همینجوری آروم 

هرکار خواست بکنه

اونا زبون بازی و تشویق کلی تشکر الهی خیر ببینی دست ب خاک میزنی طلا بشه و...خیلی خیلی خیلی زبون بازن

شوهرت ببین چقدر محتاج توجه و تشویقه😕😂بعضی از مردا اینجورین فقط باید بهشون اقتدار داد حس حامی بودن بهشون داد 

زن ناز کنه تشکر کنه 

میخوای یکم مشاور برو