2777
2789
عنوان

میخام راجب یکاربری تو سایت بگم اسمشم نمیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 20027 بازدید | 538 پست

من تو‌این سایت نظر چنتا از کاربرا رو‌خیلی میپسندم بسیار باشعور و با تجربه

یکیشون زده اسممو نیارین هیچ‌جا وگرنه میگفتم

عاشق نظراتشونم پخته و‌با تجربه

اما بعضیا میخوان ادای اینا رو در بیارن نمیتونن

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

کی هست حالا صفحات زیاد بودند

نخوندم

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@niniyar_2    

@niniyar_1    

@niniyar_3    

مگه تاپیک زدن راجع به بقیه و زمینه عقده گشایی فراهم کردن ممنوع نیست؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
خب دلش میخواد عکس میزاره چی میشه؟؟؟ من زیاد با مصی برخورد نداشتم ولی کاربر بدی به نظر نمیاد و محترم ...

عزیزم من از بهتر حس خوب میگیرم من از مامالی حس خوب میگیرم من از خیلیا حس خوب میگیرمو دوسشون دارم چون هیچ پز دادنی و دروغی تو زندگیش نیست ولی این کاربر هم پز میده هم دروغ میگه هم یه ظاهر خوب ساخته ک اصلا نیست

کلا شما چجوری تو خوشیاتون سایتو به خاطر دارین که بیاید عکسو و فیلم بزارید؟

من این وسط تنها چیزی ک خاطرم نمینونه گوشیو سایته

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
من تو‌این سایت نظر چنتا از کاربرا رو‌خیلی میپسندم بسیار باشعور و با تجربهیکیشون زده اسممو نیارین هیچ ...

وای میدونم کیو میگی اسمش پرید از ذهنم

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

منظور استارتر منمراحت به کاراتون برسید حالا

کاملا درست میگن

شما حتی کارت تبلیغه بعد تو یکی از تاپیکات اومدی ب من گفتی نه من کجا تبلیغ کردم مگه اصلا اسم پیچی چیزی دادم

بعدش آیدی پیجی ک خرید کردیو گذاشتی

هرچند که به من مربوط نیست

اما حداقل کاری میکنید گردن بگیرید

متاهل🩷🍃
کاملا درست میگنشما حتی کارت تبلیغه بعد تو یکی از تاپیکات اومدی ب من گفتی نه من کجا تبلیغ کردم مگه اص ...

ایدی پیجه چی بود؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
یکی مث توعه کاربریارو میترکونه من نه اسمشو اووردم نه حرفی راجبش زدم و حتی رسمن هم اسمشو نگفتم....عزی ...

ببینید 

اعصاب و روان ما واقعا ارزش داره که بخاطر این سایت بهم بریزه؟ 

من تا بحال برای هیچ تاپیکی جز مواردی که مشخصه 

گزارش نزدم و نی نی یار تگ نکردم 

این سایت کلا اهمیتی نداره که بخاطرش خودتونو ناراحت کنین 

تو این مدت زیادی که تو سایت هستم متوجه شدم نباید وقت و انرژی خودتو صرف کنی تو این سایت 

حیفه

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

برام خیلی جالبه که تا دو نفر پربازدید میشن بعضیا سریعا نفرت پراکنی رو شروع میکنناصلا مجازی ارزش ندار ...

من کلا قصد داشتم تعلیق دائم کنم

برم

با دیدن این تاپیک و حجم نفرت و مسمومیت این فضا نظرم قطعی شد

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋