2777
2789
عنوان

میخام راجب یکاربری تو سایت بگم اسمشم نمیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 20981 بازدید | 538 پست
همونی که همیشه یا تو تراس افتاب میگیره یا استخر باباش؟

نه بابا

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیاااااا میگههههههه۶۶

😂من فهمیدم 

راست میگه

تاپیک آخر یارو کلا تخیلیه

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

پیگیر تاپیکای هیچکس نباشین 

حالا حقیقت یا فیک 

پز یا هر چی 

بخونین رد شین این سایت از آنچه فکر میکنین عجیب تر و سمی تره 

تاپیک زدن در مورد کاربرا هم ممنوعه 

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

الان درموردکی حرف میزنید اقلا بگیدمام بدونیم دیگه شایدشمابدبرداشت کردین

تو یکی از تاپیکات میگم ولی بد برداتش نکردم تاپیک امروزشم یه سوتیه گندهههه داره

من تو این فکرم که اینا چقدر بیکارن که وقت میکنن تک تک نی نی سایتیارو زیر ذره بین بگیرن و رفتاراشونو ...

بعصی از کاربرا حتی اگه یبار باهاشون همکلام بشی یادت میمونن مثلا شما همیشه به یادم میمونی😂

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤