2777
2789
عنوان

میخام راجب یکاربری تو سایت بگم اسمشم نمیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 18394 بازدید | 538 پست
و اینک تویی ک زندگیت خوبه ازین حرفا نزن از توام خبر دارم...

بنظرم دل ادم بزرگ شه

یادمه چند سال پیش نامزد سابقم خیانت کرد دوستام بهترین رابطه و تفریحارو داشتن و من از این بیمارستان به اون بیمارستان هیچ وقت نگفتم پزه بنظرم اونم خودت میدونی خیانت دیده پس داره خلا درونی خودشو پر میکنه شک نکن

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لینک تاپیکتون رو کاربرا برام فرستادن

صادقانه بگم حس بدی داشت خوندنش.

ولی به این فکر میکنم که خدا به نیت های قلبی ما اگاهه…

این که منِ نوعی با چه نیتی تاپیک هام رو نوشتم

و شما با چه نیتی این تاپیک رو‌نوشتید….!

لینک تاپیکتون رو کاربرا برام فرستادنصادقانه بگم حس بدی داشت خوندنش.ولی به این فکر میکنم که خدا به نی ...

شما چرا ب خودت گرفتی. منظورش یکی دیگه بود

فقط اون کاربرای پاچه خوار ک لینک برات فرستادن😂😂😂

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
لینک تاپیکتون رو کاربرا برام فرستادنصادقانه بگم حس بدی داشت خوندنش.ولی به این فکر میکنم که خدا به نی ...

منظورش شما بودی؟

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

من اصلا باتو نبودم عزیزم😐🤣🤣🤣حتی نمیشناسمت😐😂

تو تاپیکم پونصدبار اسمشو گفتن کاربرا 

🤣🤣

ولی شما منظورم نیستی

شما هم فک کنم از اون کاربری که منظورشون بود حجم پیک می تون بیشتره،دقیقا تاپیک هاتون فقط نمایشه

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اصلا باتو نبودم عزیزم😐🤣🤣🤣حتی نمیشناسمت😐😂تو تاپیکم پونصدبار اسمشو گفتن کاربرا 🤣🤣ولی شما من ...

به هر حال کار قشنگی نبود

اگر چنین نقدی دارید محترمانه و اخلاقیش اینه که تو روی همون شخص بهش بگید نه اینجوری!

شما هم فک کنم از اون کاربری که منظورشون بود حجم پیک می تون بیشتره،دقیقا تاپیک هاتون فقط نمایشه

به کار بردن این صفت  برای یه زن ۳۷ ساله که خیلی ساله ازدواج کرده و بچه بزرگ داره زننده وسخیفه 

ولی خب من مسئول ادب و تربیت دیگران نیستم.

خیر

میگما معلومه با ایشون نبودی

با مصی بودی دیگه چطور نمیفهمن

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
به هر حال کار قشنگی نبوداگر چنین نقدی دارید محترمانه و اخلاقیش اینه که تو روی همون شخص بهش بگید نه ا ...

توروش میگی همه طرفدارای چشم کوره جان برکفش میزین شرت