2777
2789
عنوان

عاشق یه پسره شدم ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 20 پست
چشم قربونت برم ؛ مرسی که بهم گفتی ❤️الان میخونم ؛ خبرش رو هم میدم ❤️برامون دعا کن قشنگم مشکل حل بشه ...

حل میشه هیچ چیز ثابت در این دنیا نیست 

همیشه همه چی تغییر میکنه 

شمام زندگیتون روز به روز بهتر میشه 

حل میشه هیچ چیز ثابت در این دنیا نیست همیشه همه چی تغییر میکنه شمام زندگیتون روز به روز بهتر میشه

انشاالله ❤️

مرسی 😘❤️

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید از نظر خودت خوشگل وخوش استایل باشی ولی ممکنه چیزی،ک اون میخاد نباشه درنتیجه بنظرم اینکه درجریان ...

ببین آخه طرف خودش و خانواده اش هم همون استایل هستند

اگر قسمت بشه و خدا بخواد بالاخره یه جوری باهم آشنا میشیم اگرم قسمتم نبود که اشکال نداره ...

ولی حداقل حال دلم رو به مامانم گفتم 🙂❤️

پسره بدجور ذهنم رو درگیر کرده 💔😭

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

بنظرم امروز بهش بگو علاقه داری تا دیر نشه بره با یک دختر دگ آشناه بشه

نمیشه همسایه مونه آبروم میره و همش باهاش چشم تو چشمم

سنم هم کمه مطمئن باش ۲۲_۲۳ سالم بود میرفتم میگفتم ولی الان نمیشه ...

ولی پسره خیلی خوبه مودب و سنگین 

مثل این پسرای لاشی بی تربیت امروزی نیست اصلا ...