2777
2789
عنوان

عاشق یه پسره شدم ❤️

206 بازدید | 22 پست

از یه پسره خیلی خوشم اومده و ذهنم رو درگیر کرده 

به خانواده ام هم گفتم و کامل در جریان گذاشتمشون ...

مشکل اینه پسره اصلا خبر نداره 🥲

مامانم میگه عاشق شدی دختر ... 🤦🏻‍♀️😂

و میگه باید دو طرفه باشه؛ اینو راست میگه ولی خب من میتونم با یه کم حرف زدن این ارتباط رو ایجاد کنم ... (شاید اونم از من خوشش بیاد)

چون هم صاف و ساده ام هم مهربون و تعاملی و خوشگل و خوش استایل

یعنی واقعا کمتر کسی هست که از من خوشش نیاد چه تو فامیل و دوستان چه غریبه...(اعتماد به نفسم یعنی عالیه 😂)

این پسره همون چیزیه که من میخوام؛ ظاهر و رفتارش رو خیلی دوست دارم 😍 (درحال‌حاضر شغل نداره چون دانشجوعه ولی بهش میاد پسر کاری باشه)

مامانم قبول نمیکنه می‌ترسه آسیب ببینم ؛ گفتم حالا اگر قسمت باشه آشنا میشیم اگر مناسب هم نبودیم که ادامه نمیدیم ...

تو رو خدا حرف مامانم تکرار نکنین ...

یه راهکار بدین که چکار کنم پسره منو ببینه ؟ برم باهاش حرف بزنم ؟ 

چه کار کنم یه ارتباطی بیرون شکل بگیره ؟

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ععععی من تو شرایط تو بودم ، دوساله درگیر یکی بودم و هستم دیوااانه وار ، طرف خبر نداشت 

چقد خوب که خانوادت می‌دونن من حتی به صمیمی ترین دوستام هم نگفتم چون می‌خندیدن فکر میکردن چقد من اسکلم اینقدر کسیو دوست دارم که شاید اصلا ندونه من کیم 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
یارو روحش هم خبر ندارهبعد تو به خانواده هم گفتی

آره دیگه گفتم شاید کمک کنن 😂😂🤦🏻‍♀️

از طرفی انقدر مشکوک رفتار میکردم همش فکر میکردن با کسی در ارتباطم 😂🤦🏻‍♀️

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

ععععی من تو شرایط تو بودم ، دوساله درگیر یکی بودم و هستم دیوااانه وار ، طرف خبر نداشت چقد خوب که خان ...

آخی 

چند وقته ؟ آخرش گفتی بهش یا نه ؟

خودش نیومد جلو ؟ واسطه ای چیزی ؟

آخی چند وقته ؟ آخرش گفتی بهش یا نه ؟خودش نیومد جلو ؟ واسطه ای چیزی ؟

هیچی! تا الان رو هر پسری کوچیک ترین کراشی داشتم یا خودش جذبم شده یا من خودم رفتم سمتش( یکم حرف زدیم فقط شاید بعنوان ناشناس,هیچی بین منو اونا نبوده مثلا)ولی این یکی هیچوقت نتونستم برم سمتش اونم هیچوقت نیومد،انگار همیشه دردش رو دلم میمونه،دوسالی میشه 

من حتی وقتی کسیو میبینم که شبیهشه می‌خوام بغلش کنم تمام عقدهامو تمااام نبودنشو خالی کنم و گریه کنم 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
هیچی! تا الان رو هر پسری کوچیک ترین کراشی داشتم یا خودش جذبم شده یا من خودم رفتم سمتش( یکم حرف زدیم ...

چرا نمیری جلو و حست رو بهش بگی ؟!

حداقل میگی تمام تلاشم رو کردم و نشد ...

من واقعا نمیتونم اینکارو بکنم چون هم سنم کمه هم طرف آشناس مپکنه برام دردسر بشه ...

مطمئن باش اگر ۲۲ به بالا بودم میرفتم بهش میگفتم

عزیزم به نیت دوری اون فرد ۱۰۱بار سوره کوثر بخون بدون شک از زندگیتون گم میشه میره فقط با اعتقاد و بات ...

چشم قربونت برم ؛ مرسی که بهم گفتی ❤️

الان میخونم ؛ خبرش رو هم میدم ❤️

برامون دعا کن قشنگم مشکل حل بشه مامانم خیلی حالش بده 😭😭

تاپیک آخریا قفل بودن اینجا میگمهمین الان پنج تا آیه الکرسی پشت هم بخون

قربون دل مهربونت ❤️❤️