2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 58800 بازدید | 812 پست

اسی جان شوهرت زیاد امتحان شده ادامه زندگی با این فرد اشتباهه محضه  ازش جدا شو  متلک خانواده و .. اجازه نده بهت متلک بندازن  من مجردم ولی به جرات میگم  98درصد رقتارای بدی که از دیگران دیدم بخاطر ترس از متلکا و عکس العملای خانوادم بود🌋 🌋 🌋

از وقتی جلوی خانواده و بی احترامیاشون وایسادم رفتار دیگرانم با من 180درجه عوض شد  

خانواده خیلی خطرناکه سمی بودنه خانوادرو ادم متوجه نمیشه  چون داخل محیطه مثل قورباغه ای که تو آبه کم کم ابو داغ کنی تکون نمیخوره و میپزه 😢ولی یه قرباغه دیگرو بندازی تو همون  اب داغ ازاول میپره و وحشت میکنه( البته این ازمایشا خیلی قدیمی ان الان دیگه میلیونها حامی حیوانات داریم کسی این گهو بخوره پارش میکنن🤣😍  خوشبختانه)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس چرا اول تاپیکت اینجوری نوشتی؟؟؟؟از همونجا شروع شده رسیده ب اینجااسی یکم رو خودت کار کن همین

من اول تاپیک گفتم بخاطر خواهرم رفتم؟؟؟ 

گفتم بهم گفت گمشو برو 

گفت دستو پاتو میشکنم... منم قهرکردم اومدم

یکم با دقت ببشتر مطالعه کن

من اول تاپیک گفتم بخاطر خواهرم رفتم؟؟؟ گفتم بهم گفت گمشو برو گفت دستو پاتو میشکنم... منم قهرکردم اوم ...

بی خیال اسی  اینهمه آدم(سیصد چهارصد نفر) گفتن جدا شو فقط یه نفر گفته با سیاست زندگیتو بساز    تو هم گیر دادی به اون یه نفر همش جوابشو میدی

مشخصه آرزوی جدایی داری  ولی از حرف و متلک میترسی ..  مشکل تو خانوادتن اول    بعد شوهرته   همون خواهرت که امشب براش فداکاری کردی بعده طلاق هر کی حرف زد باید با پشت دست بزنه تو دهنش پرخون بشه  مگه این روزارو ندیدن یادشون رفته ؟    چقدر زود    

چقد زنای نی نی سایت بدبختن

حالا شوهره بود بدون احازه و حتی بیان کردنش میرفت ولی زن بدبخت باید احازه بکیره بعد تازه میگن نرو خاهرت ماما بکیره وفلان کنه😒😒😒😒😒😒هیچ ارزشی ندارید تو زندکی موندم دلتون ب جی خوشه. 

منم مشکل تورو داشتم اسی

برا زایمان خواهرم از یه ماه قبل به شوهرم چند بار گفته بودم هردفعه ساکت بود چیزی نمیگفت،شبی که آبجیم زنگ زد میره بیمارستان،بهش گفتم میرم قهرکرد وگفت نمیخواد بری منم گفتم همون موقع که گفتم باید میگفتی و رفتم با آبجیم

فرداش اومدم براش شام پختم،یکم سرسنگین بود ولی اهمیتی ندادم خودش بیخیال شد

پدرم میگ طلاق بگسر راحت بشی ازشولی من میترسم از بعد طلاق

طلاق هیچ ترسی نداره 

به این خاطر می‌ترسی چون نمیدونی بعدش قراره چی بشه 

اینا برای یه ازدواجِ خوب و موفق هست ( بعد از طلاق ) سوره های گشای بخت و ادعیه ی شرعی گشایش بخت میخونی مثل یاسین ، حدیث کساء ، دعای یستشیر ، دعای معراج ، ( به مدت ۴۰ روز ) + اعمال گشایش بخت مثل نذر حنای جناب قاسم بن حسن مجتبی علیهم السلام ، نذر نمک حضرت زهرا سلام الله علیها ، آش پابرهنه 

اینا برای افزایش رزق و روزی هست :  سوره ی واقعه ، سوره ی ملک (‌ تبارک )‌ ، مزمل 

فقط اولین روزی که میخوای انجام بدی اون روز نباید روز قمر در عقرب باشه و پریود هم نباش ( از روز دوم تا آخرِ آخر : مهم نیست روز قمر در عقرب باشه یا پریود باشی ) یعنی استارتش در روز قمر در عقرب نباشه از روز دوم به بعد مهم نیست 

* تقویم ایام قمر در عقرب تو گوگل هست ( یه طور مثال تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : ۲ تا عکس داره ایام هر دو عوط مد نظر قرار گرفته بشه ) 

شما فک میکنیاینا روشون تو رو هم وا شدهمنم شوهرم کاملا سلامت روان داره ولی فک کن به خاطر دعوا سر خواه ...

حرفاتون خیلی رو اعصابه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر