2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 58460 بازدید | 812 پست
ماشالله به تربيت تون خدا برای عزیزات حفظت کنه امیدوارم آدمای مثل شما تو سایت بیشتر بشن تا پنج شیش سا ...

ممنون گلم خیلی دعات زیبا بود

گاهی فکر میکنم به تغذیه و رسانه خیلی مرتبطه این عصبانی شدن همه و بد حرف زدنها

انگار تغذیمون داره مردهارو زنونه و زن هارو مردونه میکنه

پدرم میگ طلاق بگسر راحت بشی ازشولی من میترسم از بعد طلاق

بابات پشتته چه ترسی داری 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون گلم خیلی دعات زیبا بودگاهی فکر میکنم به تغذیه و رسانه خیلی مرتبطه این عصبانی شدن همه و بد حرف ...

صوت ها رو بی زحمت آپلود میکنی؟

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

من ک همسرشو نمیبینم خانم ک به اون اقا چیزی بگمبعدشم ایشون میخواد با همسرش زندگی زندگی با دعوا می ارز ...

نه نمی ارزه اما افکار شما مردسالارانه و زن ستیزانه س توی این نوع تفکر بار روانی خیییییلی زیادی به زن تحمیل میشه

زنه که باید خودش رو تطبیق بده و مراقب رفتارش باشه و این اشتباهه

این نوع تفکر تفکر بیشتر زنهای نسل قدیمه که خروجیش مردایی مثل شوهر استارتر حتی شوهر خود من و بیشتر مرد های ایرانیه. عزیزم زن و شوهر هردو باید فهیم دلسوز و باشعور باشن. مرد سالاری تو ایران وحشتناک پیچیده س شما مقصر نیستی... این مدل تفکر خیلی خیلی اسیب زننده هست.

فکر کن مادر شوهرامون به جای این تفکر که حالا پسره دیگه عصبی میشه حالا پسره دیگه زن بازی میکنه انقدر پسراشون و لوس و از خود راضی بار نمی اوردن چقدر زندگی هامون بهتر میشد، اما زن ایرانی خودش زن ستیزه دیگه مرد ایرانی بماند...

درکت میکنم خواستی کنار خواهرت باشی

اما اسی هیچ وقت هیچ وقت بخاطر هیشکی با شوهرت دعوا نکن

موضوع رو بدون دعوا سعی کن حل کنی یجوری خرش کنی با پنبه سر ببری

قهر کن ناز کن اما تو خونه ی خودت

خودت قهرو کشوندی خونه مامانت شوهرتم پیش خودش گفته لابد اونا تو گوشش میخونن

بحث زور آزمایی باشه زور اون بیشتره شک نکن

دنبالم نیا اسیرم میشی  
طلاهامم با خودم اوردم 4 روزی ازش خبری نبود امروز صبح زنگ زد گفت طلاها کجان گفتم نمیدونم اومد خونه م ...

وای چقدر این احمقه چقدر بد دهنه

خریت نکنی برگردی ؟؟؟؟

طلاقتو بگیر راحت زندگیتو بکن

میتونی اما نه با دعوا آدم اولویتش باید حرف همسرش باشهشوهر خواهرت مسعول مراقبت از خواهر شماست که مثل ...

چقدر غیر منطقی حرف میزنی. احیانا مادرشوهر اسی هستی؟

این خواسته بره از خواهرش مراقبت کنه شوهرش نذاشته تهدیدش کرده گوشیشو شکونده بعد تو میای میگی وای چرا رو حرف شوهرت حرف زدی!.

وای شوهرت از خانوادت زده شد وای فلان وای بهمان همش تقصیر تو هست. :در حالی چشمتو رو اخلاق شوهر بستی. چرا طرف خودش میتونه به برادرش کمک کنه زنش به خواهرش کمک نکنه؟ چی میگی بابا؟ 

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
واقعا حرفای کاربر خانم گل رو درک نمیکنم اصلا انگار نمیفهمه چی میگممیگ دنبال دعوایی درصورتی ک من همیش ...

اتفاقا حرفاشون قشنگه همیشه که نباید با عقاید موافق الکی حال خودتو خوب کنی داره میگه شاید یه جاهایی رو داری اشتباه میری راه حل میده که اصلاح کنی اول راه اصلاح زندگیتو پیش بگیر اگر مجدد حل نشد طلاق بگیر هم خودت هم شوهرتو از اینهمه جنجال وکشمکش راحت کن 

پدرت هم که موافق 

چقدر غیر منطقی حرف میزنی. احیانا مادرشوهر اسی هستی؟این خواسته بره از خواهرش مراقبت کنه شوهرش نذاشته ...

اتفاقا منطقی ترین نظرات متعلق به ایشونه 

دشمن دانا که غم جان بود بهتر از ان دوست که نادان بود