2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 24613 بازدید | 565 پست
میتونی اما نه با دعوا آدم اولویتش باید حرف همسرش باشهشوهر خواهرت مسعول مراقبت از خواهر شماست که مثل ...

من معتقدم اینقدر که ذهن زنهای این جامعه مردسالاره ، ذهن مردهاشون نیست و کامنت شما دقیقا مصداق این نظر من بود.چرا یک آدم عاقل و بالغ باید اولویتش حرف همسرش باشه؟؟حالا چه زن چه مرد. علت توهین و تحقیر خانواده ایشون هم متاسفانه تربیت ناکافی و نادرست همسرشون بوده ، هر آدمی خودش مسئول حرفها و رفتارهای زشتش هست.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی با عجله تصمیم نگیر به شوهرت و خوبیاش فک کن

وقتی کسی ب مادرت توهین کنه و ادمش نکنی بازم تکرار میکنه امثال منو این بیچاره مثل همیم همسرم بارای اول دهنش ب فحش باز شد جلووشو نگرفتم الان مثل نقل و نبات میگه دیگه خوبیاش از یادت میره اخه کی عزیزتره از مادر؟

اگ‌ ب قول خودت تو سری خور نبودی برا ادامه زندگی با مردی ک ب مادرت گفته سگ وقت مشاوره نمیگرفتی و نمیگ ...

تو اون خانوم اصلا متوجه نیستید که من ب خاطر خواهرم قهر نکردم بیام 

به خاطر حرفاش و اخلاق بدش کخگه چنساله دارم باهاش میسازمو با زبون نرم ازش میخواستم اروم باشه ولی نشد 

باور میکنی سر ی بحثی من هیجی بهش نگفتم فقط ظرفارو با سروصدا میشسنگتم اومد زد همه ظرفارو شکست حمله کرد سمتم... 

من نمیخوام جدا شم چون از اسم مطلقه از حرف مردمو فامیل میترسم و اولین مرد زندگیمه و دوستش دارم 

ولی چیکار میکردم میموندم تو خونه تا یروز بیاد سرمم ببره؟ 

مگبا اون خانومم مشکلی نداشتم فقط جواب حرفایه بی درکی که میزد دادم

از هر ۱۰۰نفر شاید یه نفر خوشبخت بشن ،بخدا نباید آدم زود تصمیم بگیره،من ۲ساله عقد کردم ۱ساله شوهرم نی ...

عزت نفست کمه تو خونواده ی ب این تاپی داری خودتم خانومی و با سواد چرا مجرد بمونی؟ اگه پاک باشی خدا هم پاک سرراهت میذاره قوی باش

من نگفتم توفم کردن برید ببوسید من گفتم یه جور جواب توفو بدید ک طرف حساب کار دستش بیاد نه اینکه بدتر ...

عزیزم این راهکار هایی ک میدی بسیاااااار سخته.چطور وقتی تو دعوا فحش میشنوی توهین میشنوی مزخرف میشنوی سکوت کنی؟؟؟!!!!من حرف های شمارو قبول دارم ک با این کارها طرف مقابل پشیمون و شرمنده میشع و زندگی نمیپاشه.امااااا اینا تمرین میخواد کنترل خشم میخواد ک اکثرا نداریم...تو تمام دعواها فقط مقابله به مثل هست.و به ندررررت کسی مث شما رفتار میکنه بزرگوار

عزت نفست کمه تو خونواده ی ب این تاپی داری خودتم خانومی و با سواد چرا مجرد بمونی؟ اگه پاک باشی خدا هم ...

من تو مجردی پاک بودم اول راه این نصیبم شد بماند که بعد طلاق کی بیاد طرفم

بابا خب میگیم جداشو،میگه نه،نمیخوام،میگیم مس به فکر ترمیم زندگیت باش،قهر راهش نیست،میگه نه جرا بسوزم ...

به فکر ترمیمم ولی الان پاشم برم خونم پررو نمیشه بگه خوبش کردم 

باید جواب کاراشو بببنه و عذرخواهی کنه

تو اون خانوم اصلا متوجه نیستید که من ب خاطر خواهرم قهر نکردم بیام به خاطر حرفاش و اخلاق بدش کخگه چنس ...

خواهر خوبم من متوجه حرفات شدم ولی بهت میگم تا پدرت بالاسرته جدا شو 

اگه نمیخوای جدا بشی باید چشم روی شوهرتو حرفاشو کاراشو توهیناش به خودت و خانوادت ببندی 

ببین کدوم برات راحتتره

یا خودتو قوی کن و شوهرتو بزار سرجاش که خیلیییی سخته یا صبوری کن