2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا

66 بازدید | 15 پست

چرا پیگیزی نمیکنی 

این درسته یکی بره تاپیک های یکی زو بگرده شات بگیره بذازه و مسخره کنند و بخندن؟

فقط بلدی ما رو تعلیق کنی؟

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ بیشعوره

بیشعور کسی هست که ندونسته توهین میکنه این شخص خودش تاپیک زد به هرکی عمل کرده توهیت کرد جوابشو دادم 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

سلام

حواست باشه شما نینی یاری رو تگ کردی که بخاطر های و هوی بقیه کاربرها و بدون اینکه درک کنه که استارتر چی گفته ، میاد اول میزنه که استارتر کار شما برخلاف قوانین نینی سایته و بعد میزنه تاپیک رو تعطیل میکنه .

++ درست نمیگم نینی یار 3 ؟؟؟ شما یه عذرخواهی بهم بدهکارین . از کی تا حالا گذاشتن عکس پیشی در قالب داستان توی نینی سایت ممنوع شده و شده برخلاف قوانین نینی سایت ؟؟

بیشعور کسی هست که ندونسته توهین میکنه این شخص خودش تاپیک زد به هرکی عمل کرده توهیت کرد جوابشو دادم

بیشعور و بیکار تویی ک میری تو تاپیک مردم میگردی شات میدی و میخندی بهشون یعنی عقده ای و مریض تر اژ خودت ندیدم 

من هیچ توهینی نکرتم فقط گقتم بدم میاد ازشون

اون تویی ک رو من خندیدی توهین کردی بهم مطعن باش جوابش رو تو زندکیت میگردی اگر زندکی داشته باشی بااین وضع تربیتت

@niniyar_3

بیشعور و بیکار تویی ک میری تو تاپیک مردم میگردی شات میدی و میخندی بهشون یعنی عقده ای و مریض تر اژ خو ...

خب چون جواب حق دادم ناراحتی حداقل اونا عمل کردن و میتونن بدون ماسک برن بیرون😁

این جمله که توهین نیس، توهین حرف تو بود که گفتی حالم از هرکی عملیه بهم میخوره

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.
بیشعور و بیکار تویی ک میری تو تاپیک مردم میگردی شات میدی و میخندی بهشون یعنی عقده ای و مریض تر اژ خو ...

نی نی یار عکس شات گذاشتن از تاپیک بقیه و خندیدن و توهین کردن بهشون ازاد شده؟؟ 
@niniyar_1
@niniyar_2
@niniyar_3    
@niniyar_5

@niniyar_3    

من تاپیک رو ترک میکنم چون دنبال دعوا نیستم ولی ایشون خودش به همه توهین کرد 

من هم جوابشو دادم 

محتوای زشتی هم تو پیامم نبود نه فوشی نه چیزی 

ممنون

سلامحواست باشه شما نینی یاری رو تگ کردی که بخاطر های و هوی بقیه کاربرها و بدون اینکه درک کنه که استا ...

دیگه نی نی سایت ب درد نمیخوره 

جای ی سری روان پریشه انگار

دیگه نی نی سایت ب درد نمیخوره جای ی سری روان پریشه انگار

اینجا رو جدی نگیر

من بازیهای کاربرهای اینجا رو به خوبی یاد گرفتم بس که اذیتم کردن 

من میتونم عین کاری که با اکانت من ، تاپیک من انجام دادن رو ، عینا همون بازی رو با همونها انجام بدم

ولی ارزش اعصاب خوردی نداره.

من با کاربرهاا کار ندارم ، نینی یار ماجراش فرق میکنه 

فقط بدون که اینجا با مرده های نینی سایت هم کار دارن ، تاپیک هاشونو تعطیل میکنن

با تاپیک های معرفی کتاب هم مشکل دارن ، این چیزا اینجا عادیه. بخاطر اونا ناراحت نشو

مظلوم نمایی هم حدی داره من خودم تو اون تاپیک بودم حق با کاربر ها بود نه شما 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز