2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 27074 بازدید | 591 پست
توئه طفلک خیلیییی اشتباه کردیمثلا موفق بودی که داری اینو به استارتر هم میگی انجام بده عزیزم؟؟

الان طلاق بگیره زیردست پدرش بیوفته ،کاره درستیه؟

مگه آدم کلاه زرد و سرخه فک کرده بعد طلاق یکی بهتر پیدا میشه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از طرفی انگار دوسش دارم نمیتونم جدا شم

تو دیوونه ای بنداز دور دوست داشتنو الان منم بخاطر اینکه دلم واس مامان بابام میسوخت جدا نشدم شوهرم ۶ ماه خوبه ۱ ماه ار زندگی بیزارت میکنه 

نمیگم جدا شو ولی ادمش کن چ با رفتار خوب چ با سیاست ولی عقلتو فدای قلبت نکن احساساتی نشو

خواهرآ پسفردا بدرد هم میخورن مادرشوهرم و مادربزرگم همسراشونو از دست دادن الان سر پیری هی زنگ میزنن ب خواهرشون احوالپرسی اگه همو نداشتن چیکار میکردن؟

الان طلاق بگیره زیردست پدرش بیوفته ،کاره درستیه؟مگه آدم کلاه زرد و سرخه فک کرده بعد طلاق یکی بهتر پی ...

اولا یعنی چی زیر دست پدرش بیوفته؟؟؟

مگه دور از جون پدرش یزیده؟؟؟؟

ضمن اینکه کی گفته زندگی بهتری نخواهد داشت؟؟؟

بیا من ببرم کلی خانم نشونت بدم جدا شدن و بعد چه ازدواج رویایی داشتن

عزیزم منطقی صحبت میکنه؟میگه توفم کردن روتون شوه اتون برید بوسش کنیدوالا من حرصم در اومد از اون کاربر ...

من نگفتم توفم کردن برید ببوسید من گفتم یه جور جواب توفو بدید ک طرف حساب کار دستش بیاد نه اینکه بدتر بشه 

مثلا جواب توف سکوت و قهره داخل خونست تا طرف بیاد معذرت بخواد .نه اینکه منم شلوارمو در بیارم بر..‌. روش

و یا سکوت کنم و دو دیقه بعد با طرف حرف بزنم انگار چیزی نشده طرفم میگه باهاش هر غلطی کنم این باز باهام اوکیه ...

متوجه منظورم میشی؟

یکاری ک اثر داشته باشه 

بی تاثیر یا تاثیر منفی نداشته باشه 

فقط مشاوره رو برا خودم گرفتم برا شوهرم نگرفتم که پیش دستی کنم برا اشتی؟؟ من با سبک زندگی این خانوم ک ...

اگ‌ ب قول خودت تو سری خور نبودی برا ادامه زندگی با مردی ک ب مادرت گفته سگ وقت مشاوره نمیگرفتی و نمیگفتی دوسش دارم و تلاش برا درست شدن زندگیت باهاش نمیکردی

میبینی؟ این حرف غیرمنطقی ک شما داری میزنی یقه خودتم میگیره

ایشون نگف خواهرت ب تو چ

میگه اولویتت شوهرت باشه

وقتی اختلاف پیش میاد و باید بین شوهرت و خواهرت انتخاب کنی شوهرت رو انتخاب کن

این قانون زندگی مشترکه

گف اگ این کارو نکنی همش جنگ و دعوا میشه

دروغ گفت؟  الان مگ زندگیت چیزی جز حرف ایشونه؟

الان خواهرت رو انتخاب کردی و رفتی چی شد؟

اینهمه سال همش جنگ و دعوا بود بازم متوجه نشدی داری راهو اشتباه میری؟

فک نمیکنی از ی جایی باید این مهارتایی ک ایشون میگه رو یاد بگیری

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

اینکه میگه طلاهارو دزدی بردی با خودت منطقیه اینکه میگ بچه خواهر بتو چه بیمارستان خقوصی بگیرن منطقیهپ ...

نه عزیزم.میگم همه حرفش اینه که شوهرتو به زبون بگیر لج نکن.اگه هم میخوای برگردی زیاد نمون خونه مامانت چون از ی حدی بگذره دیگه نمیشه برگشت

چرا چرت و پرت میگیمیگه شوهرشو بخش زنونه راه نمیدنااتفاقا من کامل درکش می کنم شوهر منم جونش واس خونوا ...

منم گفتم میتونه اتاق خصوصی بگیره منم اینکارو کردم وقتی کسی نبود مراقبم باشه 

نه شکر اب نیستم با خواهرمچون شوهرم اجازه نمیده نرفتم اونم به خاطر اینکه میگه مگه من خونشون رفتم ؟ تو ...

خب بگو تو هم بیا خونشون

ببینم.. یوقتی به خواهرت اینا حسودی میکنه؟ از باجناقش بدش میاد؟ 

بهشون توهین کرده اونم جلوی مادرشممشکلشم ماله الان نیست اونوقت شما میگی بیمارستان خصوصی بگیره یا فایل ...

ماهیو هروقت از اب بگیری تازست البته این حرفام برای کسیه بخواد اشتی کنه 

اگ نه ک اصن چرا اینجا چیزیو مطرح میکنه 

یکراست بره طلاق دیگه

اولا یعنی چی زیر دست پدرش بیوفته؟؟؟مگه دور از جون پدرش یزیده؟؟؟؟ضمن اینکه کی گفته زندگی بهتری نخواهد ...

از هر ۱۰۰نفر شاید یه نفر خوشبخت بشن ،بخدا نباید آدم زود تصمیم بگیره،من ۲ساله عقد کردم ۱ساله شوهرم نیست شما فک کن تک فرزندم پدرم دبیره مادرم ناشره خودم دانشجو حقوقم ،قد و هیکلم خوبه الان من چرا طلاق نگرفتم؟چون میدونم اگر جدا شم هیچکس منو نمیگیره و اسم مطلقه روم میمونه مادرم عذاب میکشه

زندگیو باید براش بجنگی تلاش کنی اگر نشد اره حرف شما درست بعدا جدامیشه ادم،

بهشون توهین کرده اونم جلوی مادرشممشکلشم ماله الان نیست اونوقت شما میگی بیمارستان خصوصی بگیره یا فایل ...

بابا خب میگیم جداشو،میگه نه،نمیخوام،میگیم مس به فکر ترمیم زندگیت باش،قهر راهش نیست،میگه نه جرا بسوزم وبسلزم،خلاصه خودشم نمیدونه چشه

خب بگو تو هم بیا خونشونببینم.. یوقتی به خواهرت اینا حسودی میکنه؟ از باجناقش بدش میاد؟

قهره اسکل 

خودش بحث کرده خودشم قهره

نه بابا کسی باهاش کاری نداره

این مثل این عروس عقد ای ها که دوست دارن از خانواده همسرشون کنده بشن اون مدلیه

کلا خانوادشون اینطوریه اکثرا با خانواده همسرشون رفت و امد ندارن

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

داخل صوت راه حل داده واسه اینجور اقا من ک نمیتونن اینجا دونه به دونه بگم نه راهش موندن نیست و تو سری ...

من صوتاشو گوش دادم ولی بدرد هر مردی نمیخوره 

هرکی قلقش ی چیزیه همسر من متاسفانه قلقش خوش زبانی نیست فقد با غر زدن خواستتو قبول میکنه هیچ علم روانشناسی ای روش اثر نداره جز ۲۰ درصد اوقات😒😞

حبشی میگه نگو ب شوهرت بیا بریم فلان جا. بگو وای دلم میخواست کاش اونجا بودم الان

اینو جلو شوهرم بگم میگه خب بمن چه😂هرکی یجوریه خانوم گل